11 Stêden Edysje

De Elfsteden met Sonnema was een zintuiglijke rit langs de 11 mooiste steden van Friesland. We hadden onze vertrouwde Sonnema Berenburg in een bijzonder design gegoten: een sneeuwwitte fles met eigen plaatsnaam en natuurlijk het bijbehorende herkenningspunt van de stad.

Verkrijgbaar in
1 Liter
Assortiment

De spanning is te snijden, het pistool gaat omhoog, het startschot klinkt…en we zijn los!

De Elfsteden zijn nog steeds bezig bij Sonnema, dat wil zeggen, een zintuiglijke rit langs de 11 mooiste steden van Friesland. We hebben onze vertrouwde Sonnema Berenburg in een bijzonder design gegoten: een sneeuwwitte fles met eigen plaatsnaam en natuurlijk het bijbehorende herkenningspunt van de stad. Doe je eigen Elfsteden en haal de gehele collectie in huis. Met deze serie van 11 unieke Sonnema flessen beleef je de Elfsteden het gehele jaar door. Elke editie is in beperkte oplage gebotteld. Goed om te weten is dat Sonnema zelf niet de Elfsteden flessen verkoopt. Deze zijn alleen te koop bij slijters.

Mei Sonnema giet it altyd oan, mei of sûnder iis!

voor elke stad een verschillend aantal flessen is afgevuld? Wat we kunnen verklappen is dat er voor de Leeuwarden Edysje veel flessen afgevuld zijn, maar voor de kleinere steden zijn de aantallen gebottelde flessen een stuk lager. Een aantal flessen zijn nog steeds verkrijgbaar, het zal alleen wel wat meer moeite kosten om ze te vinden! Krijg jij de 11 Stedencollectie nog compleet?

 

Meer uit ons assortiment

Geschenksverpakkingen

De nieuwe Sonnema geschenkverpakkingen!

Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg is te verkrijgen in verschillende flesformaten van 1,5L- 1,0L- 0,5L en 0,2L, daarnaast is er een Bag in Box van 3 liter verkrijgbaar.

Sonnema 1860

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur.

Premix

Het is alom bekend dat Sonnema perfect te mixen is met cola of sinas. Daarom zijn er nu ook blikjes Sonnema cola en Sonnema sinas verkrijgbaar in de supermarkt en…

Sonnema Herbal

De Sonnema Herbal is verkrijgbaar in 0,5L flessen.

In de mix

Maak jouw Sonnema nog lekkerder!

Swipe