Bezoek sonnema en ontdek ons geheim

*Belangrijke informatie*
Op dit moment is het niet mogelijk een rondleiding in ons bezoekerscentrum te volgen. Wij danken u voor uw begrip en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

 

**Onderstaande informatie is alleen van toepassing zodra ons bezoekerscentrum weer open gaat.  Wanneer wij weer open gaan, zullen wij dat communiceren op deze pagina en via onze social media kanalen.

Laat je rondleiden door de geschiedenis van Sonnema Berenburg

Ga voor een unieke belevenis en kom langs voor een rondleiding bij Sonnema. Deze tocht door het hart van ons bedrijf, duurt 1,5 uur en bestaat onder andere uit een brand movie, een kijkje op de kruidenzolder en een rondleiding in de Sonnema Bottelarij. Wist je dat in de Sonnema Bottelarij…….. Nee tuurlijk gaan we je dit nog niet vertellen! Dit hoor je allemaal tijdens de rondleiding. Na afloop van de rondleiding wordt er uiteraard ook nog even van de Sonnema geproefd. Ga jij voor Sonnema in de mix of puur? De entree voor dit alles bedraagt € 6,50 per persoon.

Belevenis met vrienden of collega’s

Wil jij graag met je vriendengroep op bezoek komen bij ons in Bolsward? Vul dan snel het contactformulier in! Je moet dan wel even vooraf reserveren en er zijn een maximum aantal plaatsen beschikbaar, zodat we de rondleiding voor iedereen leuk kunnen houden. Als je graag op een andere datum langs wil komen, dan kun je altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Wel zullen we bij het plaatsen van de reservering even een check doen naar de gezondheid. Als mensen verkouden zijn en/of hoesten, dan wordt gevraagd om thuis te blijven. Dit voor de veiligheid voor de andere groepsleden en onze medewerkers.

Groep van minimaal 15 personen?

Als je met een grote groep van minimaal 15 Sonnema-fans de rondleiding wil volgen dan kan je natuurlijk ook gezellig bij ons langskomen. Voor deze groepen zijn wij het hele jaar op afspraak open. Aanmelden kan via het onderstaande contactformulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wij kunnen ook samen met jou een speciaal arrangement samenstellen. Denk hierbij aan een lunch, borrelhapjes, vergaderfaciliteiten of een cocktailworkshop. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden, vraag ernaar!

 

Aanvraag rondleiding