Bezoekerscentrum

Cocktailworkshop

Altijd al eens willen beleven hoe het is om een cocktailshaker te zijn? Bij het Sonnema bezoekerscentrum kom je erachter! Je kan nu in Bolsward een cocktailworkshop volgen. Tijdens de workshop leer je hoe je de lekkerste en beste cocktails mixt. Zo kan jij tijdens het volgende feestje wat je hebt, zélf heerlijke cocktails maken. En met welke drank maak je die cocktails? Met Sonnema Berenburg natuurlijk! Geniet van je zelfgemaakte Sonnema cocktails. Inspiratie opdoen? Bekijk onze in de mix pagina.

Kom bij ons langs

Onvergetelijke dag

Deze activiteit is de ideale teambuilding activiteit of het perfecte vrijgezellen uitje. Sonnema bezorgt je een onvergetelijke en inspirerende dag waar gezelligheid centraal staat! Volg een workshop cocktails maken en leer de heerlijkste drankjes shaken of mixen zodat jij later thuis de perfecte gastheer of gastvrouw kan zijn voor vrienden, familie en kennissen.

Rondleiding

Sonnema wordt gebrouwen in Bolsward. Ook wel de stad van Sonnema genoemd! Hier kun je dan ook deze toffe cocktailworkshop volgen. Eén van de cocktails die je gaat maken is een echte Italiaanse klassieker! De zogenaamde Sonnema Fryske Negroni. Bij de workshop krijg je ook een rondleiding door het bezoekerscentrum. Hier kun je perfect zien hoe jouw favoriete drankje wordt gemaakt. In totaal zal deze workshop en rondleiding 2,5 uur duren. Aan het eind hiervan is er nog een quiz, met een leuke verrassing voor de winnaar. Een dag om nooit te vergeten dus.

De ingrediënten van de cocktailworkshop

  • Leuke cocktail weetjes en een korte uitleg
  • Aan de slag met de cocktails
  • Een quiz met een lekkere prijs voor de winnaar

Let op: het reserveren van een cocktailworkshop gaat altijd in combinatie met een rondleiding in het Sonnema bezoekerscentrum. Het geheim van Sonnema ontdekken én je eigen Sonnema cocktails maken beleef je in ongeveer  2,5 uur en op basis van de gewenste invulling wordt een prijs met je afgestemd.

Aanmelden cocktailworkshop

Meld je nu aan voor onze cocktailworkshop!
  • DD dash MM dash JJJJ