Bezoekerscentrum

Zakelijk arrangement

Een meeting, workshop of bedrijfspresentatie organiseren? Het is nu mogelijk om zakelijke bijeenkomsten te organiseren in de Sonnema Berenburg distilleerderij. Deze unieke locatie biedt plaats aan 40- 43 personen en heeft alle faciliteiten om uw bijeenkomst tot een succes maken. Van de beamer tot aan een diner aansluitend op een cocktailworkshop!

Over Sonnema

Unieke locatie

Het bezoekerscentrum in de Sonnema brouwerij is een unieke locatie om events te organiseren voor jouw bedrijf. Een vergadering, training, conferentie, presentatie of een (bedrijfs)feesten? Bij ons kan het allemaal! Je houdt je event met uitzicht op de machines van de Sonnema fabriek, in een setting die Sonnema ademt. Een gezellige zaal met een bruin café look-and-feel. De locatie is goed te bereiken en heeft een eigen parkeergelegenheid, middenin hartje Bolsward.

Diner of lunch

Ook als je een bedrijfsuitje wilt organiseren met een diner of een lunch, ben je Sonnema op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jou gasten niks te kort komen en lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje tijdens jouw event.

Cocktailworkshop en cocktailtraining

Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens jouw zakelijk event een cocktailworkshop en cocktailtraining te volgen. Jelmer zal jou en je gezelschap hier een training geven over de verschillende soorten cocktails die we schenken. Zo leer jij hoe je Sonnema kan mixen en kan je dit ook thuis eens uitproberen! Kan niet beter toch!?

Rondleiding

Een event bij Sonnema gaat altijd gepaard met een rondleiding door onze mooie distilleerderij. We leiden jou en je gezelschap rond door de Sonnema fabriek en vertellen hoe ons drankje wordt gemaakt. Ook vertellen we over de geschiedenis van ons bedrijf, het wordt voor jou direct duidelijk waarom Sonnema zo’n bijzondere kruidendrank is. Na afloop van de rondleiding ga je uiteraard ook nog Sonnema proeven. Wordt het een lekker Sonnema mixje of toch puur? Een ding is zeker. Het zal een unieke ervaring worden, die niet snel vergeten zal worden!

Voor meer informatie en de mogelijkheden die wij bieden kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier. Met deze informatie maken wij een passende offerte voor je.

Aanvraag zakelijk arrangement

  • DD dash MM dash JJJJ