Speciale editie Urk

We hebben iets nieuws voor alle Sonnemaatjes uit Urk. Een Sonnema Urk fles maar met de vertrouwde smaak van Sonnema! Omdat dit een speciale editie is, is er een beperkte voorraad! Wees er dus snel bij!

Delen?

Speciaal voor Urk!

Urk barst van de leuke hotspots. Bezoek het oude dorpscentrum, de haven, het vissersmonument, de vuurtoren, het kerkje aan de zee, het strand en het bos. Urk is één en al genieten.

Daarom iets speciaals voor alle Sonnemaatjes uit Urk… Een Sonnema Urk fles maar met de vertrouwde smaak van Sonnema! Sonnema is gek op Urk en dat willen we laten zien met deze fles. De fles heeft iets weg van de 11-Steden collectie, maar deze is speciaal voor alle mensen uit Urk. Wist je dat Urk al jarenlang de gulste gemeente is? Dus, wie geef jij deze Sonnema Urk fles? Deel het met ons via de socials!

Speciale editie Urk | Sonnema   Speciale editie Urk | Sonnema   Speciale editie Urk | Sonnema

Haal ‘m nu in huis

Dit is een speciale editie dus er zijn maar een beperkt aantal flessen op voorraad. Wees er dus snel bij! Waar haal je deze mooie, unieke fles vraag je je nu misschien af. Daar hebben wij natuurlijk een antwoord op. De Sonnema Urk Editie is verkrijgbaar bij deelnemende slijterijen.

Slijterijen

Slijterij Greidanus Emmeloord
Slijterij de Wijntap Urk
Slijterij Onger de Kurruk

Vergeet niet, OP = OP!