11 steden campagne

Amsterdam

De 11 Stedenfles van Amsterdam! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! ❌❌❌

Delen?

AMSTERDAM

Amsterdam, de grachtenhoofdstad, Venice of the North, of gewoon Mokum. De stad van het Rijksmuseum, de vrijdenkers, Johan Cruijff (in onze ogen óók een vrijdenker) en… het onverwachte. Deze bruisende metropool is wereldberoemd om haar iconische grachten, de coffeeshops, de wallen, de fietscultuur, het Anne Frank Huis, en nog zó veel meer. Maar het echte juweel van Amsterdam is haar eigenzinnige en vrije levensstijl. Hier is al-les mogelijk.

Net zoals die Amsterdamse geest, is Sonnema Berenburg geworteld in een rijke traditie. We delen dezelfde passie voor het leven, authenticiteit en eigenwijsheid. Onze drank weerspiegelt de vrijheid van de stad Amsterdam. Nét even anders dan anders.

Daarom doen we met Sonnema deze stad aan als onderdeel van de Nederlandse 11 Steden. En das logisch. Wil jij deze blauwe Amsterdam fles hebben? Check onze store locator en haal hem bij de slijter bij jou om de hoek!

Check de store locator! 

Fissa bij Jantjes Verjaardag!

Op 20 januari komen de unieke werelden van Amsterdam en Sonnema samen tijdens een ongekend Sonnema feest bij Jantjes Verjaardag. Verwacht overvloedige hoeveelheden Sonnema, een retegoede sfeer, en de meest sicke DJ’s. Maar het absolute hoogtepunt van de avond is de sensationele verrassingsact, even goed bewaard als het geheime recept van Sonnema. Net zoals de onvoorspelbare aard van Amsterdam, blijft deze act een mysterie tot het moment van onthulling. Geniet en blaas nieuw leven in je dromen. Mis deze avond niet, waar Amsterdammers en de smaak van Sonnema samenkomen. Als je de Win een hoodie formulier invult, maak je ook gelijk kans op 6x entree voor dit It Giet Oan feestje én een fles Sonnema Berenburg tijdens dit feestje!

Geloof ons, na afloop roep je “Amster-damn, wát een feest was dit!”

Amsterdam Hoodie!

Leipe hoodie joh! Een Sonnema-Amsterdam trui. Ook hebben? Koop een fles Sonnema Berenburg Amsterdam editie, scan de QR-code, vul je gegevens in en wie weet win jij hem! Laat met deze trui zien dat jij een trotse Amsterdammer bent óf gewoon een zwak voor deze stad en voor Sonnema hebt.

Win een hoodie!

Sonnema Simply Red

Deze cocktail -ademt- Amsterdam: een mix van smaken en culturen die samen een unieke blend vormen. Exotisch en fruitig, een weerspiegeling van de kleurrijke diversiteit van Amsterdam (en niet van het grachtenwater), terwijl de Bols Crème de Cassis een eerbetoon is aan de historische connectie van Amsterdam met scheepvaart en handel. Amsterdammers zijn open. Amsterdammers zijn tolerant. Samen genieten, dat doe je ín Amsterdam en mét Simply Red. Ga zitten in het Red Light District (toepasselijk), kijk naar alle unieke mensen die voorbijkomen. Iedereen anders. Samen Amsterdam. Hef het glas op Mokum, cheers op haar veelzijdige inwoners!

P.s. hoe je deze cocktail maakt? We leren het je hier.