Premix

Heb jij geen zin om zelf de Sonnema Berenburg te mixen met cola of sinas? Daarvoor hebben wij de Sonnema Premix!

Verkrijgbaar in
0,2 Liter
Assortiment

Ready-to-serve of ready-to-drink, dat zijn de premixen van Sonnema! Niet meer zelf inschenken, nee gewoon het lipje van het blikje open klikken en drinken maar! De premix is te verkrijgen in twee verschillende smaken: sinas en cola. We hebben de premix in twee verschillende smaken: sinas en cola.

Deze blikjes van 250ml zijn eigenzinnig lekker. Ideaal voor elke gelegenheid zoals een zomerse avond of een feestje met je vrienden en familie. Het alcoholpercentage van de Sonnema premix is 7%. Hoe drink jij je premix? In een mooi Sonnema glas met ijsblokjes of uit het blikje zelf? De Sonnema cola en Sonnema sinas zijn verkrijgbaar in de supermarkt en op evenementen! Niet bij jou in de supermarkt? Vraag er naar!

De Sonnema Cola is een klassieker. Als je op een festival, verjaardag of een ander feestje komt, is de kans groot dat het mixdrankje wordt geserveerd .Door de stevige bite is Sonnema Berenburg perfect in combinatie met cola. De smaak zal je verbazen en je zal al snel niks anders meer willen bestellen! Doe er een schijfje citroen bij en je maakt de mix helemaal af. De ideale mix voor een avondje met je vrienden thuis, in de kroeg of in de club!

Ook de Sonnema Sinas is een bekende mix. Een lekkere drankje van Sonnema Beerenburg en de frisse frisdrank Sinas. Een heerlijke mix voor in de zomer, tijdens een chillsessie in het zonnetje. Om de Sonnema Sinas nog verfrissender te maken adviseren wij het te mixen met sinaasappel

Meer uit ons assortiment

Geschenksverpakkingen

De nieuwe Sonnema geschenkverpakking!

Nederlandse 11 Steden

Heb jij alle 11 van de Nederlandse Sonnema 11 Steden al binnen?

Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg is te verkrijgen in verschillende flesformaten van 1,5L- 1,0L- 0,5L en 0,2L, daarnaast is er een Bag in Box van 3 liter verkrijgbaar.

Sonnema 1860

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur.

Sonnema Herbal

De Sonnema Herbal is verkrijgbaar in 0,5L flessen.

In de mix

Maak jouw Sonnema nog lekkerder!

Swipe