Ons assortiment

Met het assortiment van Sonnema, is het altijd tijd voor een lekkere slok! Om het je makkelijk te maken, hebben wij ons heerlijke drankje in diverse verpakkingen gevuld. Bij Sonnema zijn wij enorm trots op ons assortiment met verschillende producten, waarmee we jouw dag nog een beetje mooier kunnen maken. Van de meest gedronken Beerenburg in diverse flesafmetingen tot aan onze verfrissende premixen, Sonnema Cola en Sonnema Sinas. Daarnaast hebben we ook nog een speciale Berenburg voor jullie gemaakt. Ter ere van het 160 jarig bestaan is namelijk Sonnema 1860 geïntroduceerd. De smaak van de Sonnema 1860 is net eventjes anders dan die van Sonnema Berenburg, dit komt mede door een andere samenstelling van de kruiden.De gewone Sonnema Berenburg, die hier ook in ons assortiment is te verkrijgen, is gemaakt volgens ons oude receptuur. Sonnema heeft een stevige bite waardoor het lekker is in de mix met frisdrank en als basis voor je cocktail.

Geschenksverpakkingen

De nieuwe Sonnema geschenkverpakking!

Nederlandse 11 Steden

Heb jij alle 11 van de Nederlandse Sonnema 11 Steden al binnen?

Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg is te verkrijgen in verschillende flesformaten van 1,5L- 1,0L- 0,5L en 0,2L, daarnaast is er een Bag in Box van 3 liter verkrijgbaar.

Sonnema 1860

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur.

Premix

Het is alom bekend dat Sonnema perfect te mixen is met cola of sinas. Daarom zijn er nu ook blikjes Sonnema cola en Sonnema sinas verkrijgbaar in de supermarkt en…

Sonnema Herbal

De Sonnema Herbal is verkrijgbaar in 0,5L flessen.

In de mix

Maak jouw Sonnema nog lekkerder!

Swipe