Sonnema 1860

Sonnema 1860 een ode aan het jaar waarin Fedde Sonnema  begon met zijn passie te delen met de mensen, Sonnema Berenburg.

Verkrijgbaar in
1 Liter
Assortiment

Sonnema 1860 is een heerlijk volle Beerenburg met een prachtige samenstelling van diverse kruiden en vruchten. De smaak van de Sonnema 1860 is anders dan die van Sonnema Berenburg, dit komt mede door een andere samenstelling van de kruiden en het verhoogde alcohol percentage. De fles is de originele Sonnema Berenburg fles, maar dan met een mat zwarte coating. Met een prachtige samenstelling van diverse kruiden en vruchten, zoals onder andere pomerans, gentiaanwortel en basilicum. De dop en het etiket met de gouden accenten maken het plaatje compleet van deze “160  jier edysje”.

Het grote verschil tussen Sonnema 1860 en de reguliere Sonnema Berenburg zit in de samenstelling van de kruiden maar ook de manier waarop de bereiding plaatsvindt. Sonnema Berenburg wordt gemaakt met een kruidenbed dat continu ververst wordt. Bij Sonnema 1860 worden de kruiden slechts eenmaal gebruikt, bij elke nieuwe productie worden er dus ‘verse’ kruiden gebruikt. Daarnaast is het aandeel kruiden in Sonnema 1860 veel hoger dan in de reguliere Sonnema Berenburg.

Geur

De geurbeleving begint fruitig met een fris, kruidige achtergrond en bestaat voornamelijk uit sinaasappel, laurierblad, galangawortel en rozemarijn. In het glas is lang na de laatste slok de geurbeleving nog merkbaar.

Smaak

Kruidig en zacht waarbij een klein bittertje waarneembaar is met fruitige tussentonen. In de afdronk geeft Sonnema 1860 een licht samentrekkend gevoel op de tong.

Kruidensamenstelling

Sonnema 1860 is zorgvuldig samengesteld, zie hierbij een aantal van de belangrijkste kruiden in Sonnema 1860. De jeneverbes, laurierblad, gentiaanwortel, pomerans, zoete sinaasappel, galanga wortel, muntblad, rozemarijn, sandelhout, dragon blad en basilicum!

Van Sonnema 1860 geniet je en ervaar je de 160 jaar vakmanschap. Drink de Sonnema 1860 het beste op kamertemperatuur, puur in een mooi tumbler glas. Maar voeg je liever een aantal ijsklontjes toe, dan is dit natuurlijk mogelijk! Lees meer op de in de mix pagina.

Meer uit ons assortiment

Geschenksverpakkingen

De nieuwe Sonnema geschenkverpakking!

Nederlandse 11 Steden

Heb jij alle 11 van de Nederlandse Sonnema 11 Steden al binnen?

Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg is te verkrijgen in verschillende flesformaten van 1,5L- 1,0L- 0,5L en 0,2L, daarnaast is er een Bag in Box van 3 liter verkrijgbaar.

Premix

Het is alom bekend dat Sonnema perfect te mixen is met cola of sinas. Daarom zijn er nu ook blikjes Sonnema cola en Sonnema sinas verkrijgbaar in de supermarkt en…

Sonnema Herbal

De Sonnema Herbal is verkrijgbaar in 0,5L flessen.

In de mix

Maak jouw Sonnema nog lekkerder!

Swipe