Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg is overheerlijk om zelf op te drinken, maar ook leuk om weg te geven als cadeau. Daarom hebben wij onze flessen in verschillende formaten in de verkoop! Wij hebben namelijk 1,5 liter, 1 liter, 0,5 liter en 0,2 liter flessen. Als jij een ultiem Sonnema cadeau wil geven aan één van jouw vrienden hebben wij de Bag in Box beschikbaar. Deze is 3 liter.

Verkrijgbaar in
0,2 Liter
0,5 Liter
1 Liter
1,5 Liter
Bag in box 3 liter
Assortiment

Sonnema wordt al generatie op generatie gedronken. In de unieke receptuur worden gentiaanwortel, sandelhout, duizendguldenkruid, esblad, oranjeschillen en andere kruiden gebruikt. Zo begon het in 1860 en zo doen we het nog steeds vol passie! Alles wordt ambachtelijk, met zorg en volgens oud (geheim) familierecept gemaakt.

Robuust en eigenzinnig. Dat is de smaak van Sonnema! De Sonnema Beerenburg is net zo eigenzinnig als de Dokkumer Fedde Sonnema, die in 1860 in zijn herberg zijn eigen beerenburg maakte, zelf. Ook aan de naam geeft hij een eigen draai. Sonnema’s Berenburg wordt namelijk met één ‘e’ geschreven. Net even anders!

Door de kruidige byte is Sonnema Berenburg perfect voor in de mix of als basis voor een heerlijke cocktail! Laat je inspireren op onze website op drinks pagina!

In de productie van Sonnema worden er geen gluten gebruikt. En wij kunnen het ons niet voorstellen, maar mocht je nou na een lange tijd je fles Sonnema nog niet opgedronken hebben, dan hoef je je geen zorgen te maken. Sonnema heeft namelijk geen houdbaarheidsdatum, zolang je de fles ongeopend en op een donkere plek bewaart. Wel kan na een jaar of 3 een smaakverandering optreden. Maar zeg nou zelf: dan heb jij die fles toch allang op?

De Sonnema Berenburg fles is te koop bij diverse slijterijen. Ga dus snel naar jouw slijter in de buurt en haal het flesformaat die jij nodig hebt! Ben jij een slijter en wil jij onze fles in jouw slijterij verkopen? Of wil jij de Sonnema fles in grote hoeveelheden op voorraad hebben in jou café of club? Ook dat kan! Neem dan direct contact met ons op.

Meer uit ons assortiment

Geschenksverpakkingen

De nieuwe Sonnema geschenkverpakking!

Nederlandse 11 Steden

Heb jij alle 11 van de Nederlandse Sonnema 11 Steden al binnen?

Sonnema 1860

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur.

Premix

Het is alom bekend dat Sonnema perfect te mixen is met cola of sinas. Daarom zijn er nu ook blikjes Sonnema cola en Sonnema sinas verkrijgbaar in de supermarkt en…

Sonnema Herbal

De Sonnema Herbal is verkrijgbaar in 0,5L flessen.

In de mix

Maak jouw Sonnema nog lekkerder!

Swipe