11 steden campagne

Den Haag

De Sonnema 11 Stedenfles van Den Haag! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! 👑💛💚

Delen?

Den Haag

Oh Oh Den Haag, Mooie Stad Achter De Duinen 🎶! De Hofstad is natuurlijk veel meer dan de beroemde Schilderswijk, de Lange Poten en het Plein. Het is de politieke hoofdstad van Nederland. ‘The Hague’ heeft verder het Binnenhof, het statige Paleis Noordeinde, ‘ieniemienie’ Madurodam én een van de mooiste stranden van ons land waar je heerlijk kunt uitwaaien (in een chille hoodie -hierover later meer).

Maar boven alles heeft Den Haag zeer trotse inwoners die, met een even beroemd als berucht dialect, zonder omwegen zeggen waar het op staat. Dát past bij Sonnema.

Het is daarom nogal wiedes dat we met Sonnema deze stad aandoen als onderdeel van de Nederlandse 11 Steden. Wil jij deze blauwe 070-fles (sorry helaas geen 💚💛 versie 🤷‍♀️) hebben? Kijk dan op onze store locator en haal hem bij je favoriete slijtâh!

Check hier de store locator!

Feestje in de Hofstad!

De Haag schùimp! Oftewel Den Haag bruist. Dit ga je snel horen, want op 9 februari staat Den Haag op zijn kop tijdens een onvergetelijke Sonnema party! We nodigen je uit bij het altijd gezellige Rootz voor een avond stevig kantelen. Deze avond wordt er eentje met een gouden randje. Geweldige muziek, lekkere drankjes (rijkelijk vloeiende Sonnema = vloeiende gesprekken) en veel gezellighèd. We zullen niet te hoog van de toren blazen, maar om het echt speciaal te maken hebben we een verrassingsact geregeld waar je mond van openvalt. Je kan ook nog kans maken op een arrangement met 3 van je vrienden! Lees meer daarover, hier beneden.

Dit wordt een legendarische avond achter de duinen!
“Zondah dollûh?”
“-Op sekâh!”

Den Haag Hoodie!

Dit truitje ziet er waus uit hé? Hebben? Koop dan een fles Sonnema Berenburg Den Haag editie, scan de QR-code en vul je gegevens in. Zo maak je kans om deze hoodie te winnen! Laat met deze trui zien dat jij gek bent op Den Haag én op Sonnema Berenburg!

Als je het formulier hebt ingevuld maak je ook nog eens kans op een leuk arrangement tijdens de ‘It Giet Oan’ party in Den Haag! Je wint dan een Rondje Sonnema met 6 Sonnema in de mix, gratis toiletgebruik en gratis garderobe!

Win een hoodie!

 

Sonnema So Royal

De Sonnema So Royal cocktail rekenen we tot ons (koninklijk) erfgoed en deze héérst in Den Haag. Het is een verfrissende en fruitige mix van ananassap, cranberrysap en een royale scheut Sonnema. Serveer ‘m (als het ff kan) over ijsblokjes in een adellijk Collins glas en garneer met sappige aalbesjes. Ga zitten op je troon, zwaai naar het Haagse volk en geniet als een koning, saluut!

Oh ja, klik hier om te zien hoe je deze cocktail maakt.