11 steden campagne

Eindhoven

De Sonnema 11 Stedenfles van Eindhoven! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! ❤️🤍❤️🤍❤️

Delen?

EINDHOVEN

De Lichtstad, de Poort van Brabant, 040, of gewoon Eindhoven. De stad van innovatie en design. Denk aan de High Tech Campus, denk aan de TU/e, denk aan Brainport Eindhoven. Nu even genoeg gedacht, maar als we zeggen: “Philips”, dan gaat er nog een 💡 branden. Onlosmakelijk aan Philips verbonden: PSV met al zijn topvoetballers. Vergeet echter ook niet de plek waar het licht nooit dooft: het Stratumseind.

Maar… wat Eindhoven echt uniek maakt, is de creatieve geest van haar inwoners: de dromers, de denkers en de (waar)makers.

Net zoals Eindhoven, is ook Sonnema Berenburg gedreven door innovatie en vakmanschap. Met diepe Friese wortels, omarmen we dezelfde waarden van creativiteit en doorzettingsvermogen. Onze drank is meer dan alleen een drankje; het is een ervaring die perfect past bij de innovatieve geest van Eindhoven.

Wij houden van vernieuwing, zonder onze afkomst te verloochenen. En ja, ook wel van wat gekkigheid. En ook daarom is Eindhoven (de gekste) onderdeel van de Nederlandse 11 Steden. Scoor jouw 11 Steden tour Eindhoven-fles bij de slijterij. Welke? Gebruik onze handige store locator om te zien waar onze blauwe fles te koop is.

Deze actie liep van december 2023 tot en met februari 2024. De 11 Steden flessen zijn nog maar beperkt beschikbaar bij slijters.

“Ja ja da denkte gij!”
-“Jazeker denken wij dat, en da is verrekkes schon!”

Check de store locator!

 

Party in 040

Op 26 januari hadden we je uitgenodigd om deel uit te maken van een groots Sonnema-feest bij Cafe Sgt. Peppers. We begonnen niet met een bak lauwe klats. In plaats daarvan vulden wij de glazen met Sonnema (in de mix), en dompelde jij je onder in een futuristische sfeer met de meest vernieuwende DJ’s en blazende subwoofers. Maar het absolute hoogtepunt van de avond? Surprise, surprise: een dikke act! Net zo goed bewaard als het geheime recept van Sonnema en nóg beter dan de patenten van Philips. Je zei vast: ‘Was da nou?!’, maar geloof ons: je vond het tof! Er was ook een kans om een rondje Sonnema in de mix te winnen!

Het was een avond waar de innovatie van Eindhoven en de traditionele smaak van Sonnema samenkwamen op de dansvloer en bij de bar. Je had het niet willen missen! We hope to see you next time!

Eindhoven Hoodie!

Deze actie is verlopen. “Krek wa, k wouw”. Een straks veelgehoorde uitspraak. Waarom? Dat is het allereerste wat de dragers zeggen van deze Sonnema hoodie met daarop hun geliefde stad Eindhoven. Wil jij er ook één? Bij aankoop van een fles Sonnema Berenburg Eindhoven-editie, scan je de QR-code aan de hals, vul je je gegevens in en dan maak jij kans op deze bijzondere hoodie! Trots op Eindhoven, liefhebber van Sonnema en dat in een chille hoodie, chill toch?

Als je je aanmeld voor een hoodie, maak je gelijk kans op een rondje Sonnema in de mix tijdens de It Giet Oan party!

Win een hoodie! 

 

Sonnema Gin Tonic

“Wa? Hebbe we gin tonic meer?”
-Neehee, un Sonnema Gin Tonic!”

Sommige recepten hebben slechts een klein beetje innovatie nodig. Zo ook de Engelse Gin Tonic, waar wij een Sonnema Gin Tonic van hebben gemaakt. Chill glas, gechillde ijsblokjes, gin, tonic (wel tonic), Sonnema, citroensap, limoentje en klaar. Oud recept, nieuwe impuls. Traditionele elegantie meets moderne flair. Cin cin met Sonnema en Gin!

Zo maak je hem zelf!