11 steden campagne

Enschede

De Sonnema 11 Stedenfles van Enschede! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! ❤️❤️

Delen?

ENSCHEDE

De Twentse poort naar Duitsland, de stad van ambachtelijk gebrouwen Grolsch, een rijke textielhistorie, maar ook van talloze festivals, heel veel studenten en een sterke ondernemersgeest. De Oude Markt als bruisend centraal plein met talloze cafés en restaurants, Roombeek met zijn indrukwekkende moderne architectuur, het Rijksmuseum Twenthe met al zijn schilderijen en beeldhouwwerken en nog veel meer.

Bolsward (Sonnema’s thuisbasis) en Enschede delen een gemeenschappelijke waardering voor traditioneel vakmanschap en authentieke smaken. ‘Vakmanschap is Meesterschap’ © Grolsch x ‘Puur op Karakter’ © Sonnema. Om die reden is Enschede een logische stop in onze tour langs 11 Nederlandse Steden.

Een fles Sonnema-Enschede editie koop je bij jouw vaste slijter. Zeker weten dat diezelfde slijter deze 053-fles verkoopt? Gebruik onze storelocator. Haal vervolgens die unieke Sonnema Berenburg fles. Met de Enschede is deze fles een heus collectors item, cheers! Deze actie liep van december 2023 tot en met februari 2024. De 11 Steden flessen zijn nog maar beperkt beschikbaar bij slijters.

Check de store locator!

 

It Giet Oan Party – Enschede editie

We bliezen de speakers! Tijdens een groot Sonnema-feest toverden we op 1 februari Café Friends om tot een spectaculaire party-venue. Er waren unieke dj-acts, Sonnema Berenburg en jullie als enthousiast publiek. Dat beloofde een topavond te worden. Er was ook nog eens een vette surprise act. En daarna? Daarna gingen we gewoon door, puur op karakter. Want a’j dr bunt, mojje dr ok wean. Voor iedereen die een fles had gekocht én het formulier had ingevuld om een hoodie te winnen, maakte ook nog eens kans op een Rondje Sonnema inclusief frisdrank tijdens de It Giet Oan Party! Leuk om je avond mee te starten. Tot de volgende keer in Café Friends!

Enschede Hoodie

Deze actie is verlopen!

Een knusse hoodie voor de winterse maanden met daarop én Sonnema én jouw favo stad Enschede. Klinkt dat als een match? Je kan zo’n hoodie winnen en vervolgens iedereen de ogen uitsteken op de Oude Markt. Hoe? Pak zo’n unieke fles Sonnema Berenburg – Enschede editie. Scan de QR-code, vul je gegevens in en… win!

Win een hoodie!

Sonnema Lemon Lime

Het bekt alleen al errrrrrug lekker, maar deze cocktail ligt ook nog eens heul prettig in de mond. “When life gives you lemons, just add some lime.” Eenvoud siert en dat werkt soms ook bij cocktails. Ingrediënten? Sonnema, 7UP (lemon) en een limoenschijfje. Ohja, en ijs natuurlijk! Benieuwd hoe je hem maakt? Check het hier.