11 steden campagne

Enschede

De Sonnema 11 Stedenfles van Enschede! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! ❤️❤️

Delen?

ENSCHEDE

De Twentse poort naar Duitsland, de stad van ambachtelijk gebrouwen Grolsch, een rijke textielhistorie, maar ook van talloze festivals, heel veel studenten en een sterke ondernemersgeest. De Oude Markt als bruisend centraal plein met talloze cafés en restaurants, Roombeek met zijn indrukwekkende moderne architectuur, het Rijksmuseum Twenthe met al zijn schilderijen en beeldhouwwerken en nog veel meer.

Bolsward (Sonnema’s thuisbasis) en Enschede delen een gemeenschappelijke waardering voor traditioneel vakmanschap en authentieke smaken. ‘Vakmanschap is Meesterschap’ © Grolsch x ‘Puur op Karakter’ © Sonnema. Om die reden is Enschede een logische stop in onze tour langs 11 Nederlandse Steden.

Een fles Sonnema-Enschede editie koop je bij jouw vaste slijter. Zeker weten dat diezelfde slijter deze 053-fles verkoopt? Gebruik onze storelocator. Haal vervolgens die unieke Sonnema Berenburg fles. Met de Enschede is deze fles een heus collectors item, cheers!

Check de store locator!

 

It Giet Oan Party – Enschede editie

We blow the speakers! Tijdens een groot Sonnema-feest toveren we op 1 februari, Cafe Friends om tot een spectaculaire party-venue. Unieke dj-acts + Sonnema Berenburg + jullie als enthousiast publiek. Dat belooft een topavond te worden. Met ook nog eens een vette surprise act. En daarna? Daarna gaan we gewoon door, puur op karakter. Want a’j dr bunt, mojje dr ok wean. Voor iedereen die een fles gekocht heeft EN het formulier ingevuld heeft om een hoodie te winnen…. maakt ook nog eens kans op een Rondje Sonnema incl. frisdrank tijdens de It Giet Oan Party! Leuk om je avond mee te starten. Tot dan in Cafe Friends!

Enschede Hoodie

Een knusse hoodie voor de winterse maanden met daarop én Sonnema én jouw favo stad Enschede. Klinkt dat als een match? Je kan zo’n hoodie winnen en vervolgens iedereen de ogen uitsteken op de Oude Markt. Hoe? Pak zo’n unieke fles Sonnema Berenburg – Enschede editie. Scan de QR-code, vul je gegevens in en… win!

Win een hoodie!

Sonnema Lemon Lime

Het bekt alleen al errrrrrug lekker, maar deze cocktail ligt ook nog eens heul prettig in de mond. “When life gives you lemons, just add some lime.” Eenvoud siert en dat werkt soms ook bij cocktails. Ingrediënten? Sonnema, 7UP (lemon) en een limoenschijfje. Ohja, en ijs natuurlijk! Benieuwd hoe je hem maakt? Check het hier.