11 steden campagne

Groningen

De Sonnema 11 Stedenfles van Groningen! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! 🤍💚

Delen?

Groningen

Groot Loug woist ja wel, de Martinistad of heel bescheiden de metropool van het Noorden. Welke naam je ook gebruikt, stadjers zijn trots op hun stad. En laten we eerlijk zijn. Er is ook zat om trots op te zijn. Wat te denken van de namen Arjen Robben, Rutger Hauer, Wubbo Ockels en Aletta Jacobs: om maar eens even vier zeer diverse, spraakmakende namen te noemen met Groninger roots.

Groningen heeft een prachtig Stadspark en in hartje centrum vind je de continu levendige Grote Markt met ontelbaar veel terrasjes. Altijd goed gevuld met een grote diversiteit aan mensen. Maar vooral ook met studenten. Veel studenten. Groningen is immers de thuisstad van de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool. Heeft als stad zelfs een van de allerhoogste percentage studenten van Nederland en is bovendien qua inwoners de jongste stad van ons land.

Met Friesland als thuishaven zijn de Groningers buren van Sonnema. Sonnema kent net als Groningen een rijke geschiedenis, maar is altijd jong van geest gebleven. Een pitstop in Groningen als onderdeel van de Nederlandse 11 Steden is dus volkomen terecht. En jij kunt een zeldzame Sonnema-050 fles bemachtigen. Check de store locator, hol naar je slijter maarruh… nait te veul zoepen hè?!

Zie hier de store locator!

G-Town Gekte

Met een knipoog naar het lokale DJ-collectief G-Town Madness. Alleen níet omdat wij ze geboekt hebben (helaas), maar Groningen-Town Gekte is wel dé omschrijving die past bij het feest wat wij gaan organiseren. Op 2 februari gaan we met zijn allen helemaal gek bij Pitchers. Wij regelen de aankleding, de muziek, veul Sonnema en hele beste speakers om het dak eraf te blazen. Voor de gene die een fles Sonnema Groningen gekocht hebben en het formulier hebben ingevuld om kans te maken op een hoodie… maken automatisch kans op een goed gevulde bottle service ijsemmer! En jij? Jij hoeft alleen maar langs te komen en bliede te zijn! En dan hebben wij btw ook nog een verrassingsact geregeld. Are you ready for some Sonne-madness?!

Groningen Hoodie

Laat Groningen shinen met een Sonnema-Groningen hoodie, speciaal voor de echte Groningse levensgenaiters. Ben jij een trotse stadjer en dol op Sonnema? Pak dan een fles Sonnema -Groningen editie- en scan de QR-code. Vul je gegevens in en dan maak je kans op zo’n geweldige hoodie. Wie weet loop jij binnenkort met deze gave hoodie door de Herestraat?!

Win een hoodie!

Sonnema Sinas of Mandarijntje, wat zeg jij?

Keep it simple, want wat werkt, dat werkt. En dat past goed bij Groningen. Daarom is de cocktail die wij de Groningers aanbevelen de Sonnema Sinas. En met Sonnema en sinas heb je direct alle ingrediënten in huis. Een beetje G-Town gekte? Voeg een schijfje sinaasappel toe. Afmaken met een paar ijsblokjes. Salute!

P.s. Hier lees je hoe je deze cocktail in elkaar zet.