11 steden campagne

Heerenveen

De Sonnema 11 Stedenfles van Heerenveen! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! 🇳🇱💙

Delen?

Heerenveen

Bij de Nederlandse 11 Steden tour mag een Friese stop natuurlijk niet ontbreken. Heerenveen it is, de Friese Sportstad, in de (lokale) volksmond: ‘It Hearrenfean’ of gewoon ‘Fean’. Bij de 11 Steden(tocht) denk je als eerste aan schaatsen en dé schaatstempel van Nederland is natuurlijk Thialf in Heerenveen. Een andere ‘tempel’ is het Abe Lenstra Stadion van ús Abe en sc Heerenveen.

Als een trouwe partner van de Friese sportscene brengt Sonnema Berenburg mensen samen en moedigt ze aan om te genieten van onvergetelijke momenten, of het nu op het voetbalveld, de schaatsbaan, of bij een ander gezellig samenzijn is. Net als Heerenveen zelf, is Sonnema Berenburg een symbool van trots en verbondenheid met Friesland. Daarom vieren we de Friese cultuur en gemeenschap, zowel in Heerenveen als in ieder afzonderlijk glas Sonnema Berenburg.

De speciale editie van de blauwe Sonnema-Heerenveen fles scoor je bij jouw lokale slijterij. Deze actie liep van december 2023 tot en met februari 2024. De 11 Steden flessen zijn nog maar beperkt beschikbaar bij slijters.

Check hier de store locator!

Feestfiere in ’t Fean

Wij hebben een knaller van een feest in Heerenveen gehad! Op 3 februari blaasden wy nij libben yn de gekste partyspot van ‘t Fean, de Swetser. Wij regelden de aankleding, de beats en natuurlijk meer dan voldoende Sonnema (less is more gaat in Friesland niet op). Het enige wat jij moest doen, was langskomen en losgaan!

Heerenveen Hoodie

Vertegenwoordig Heerenveen met een unieke Sonnema-Heerenveen hoodie, gemaakt voor de échte ‘Feansters’ die van genieten houden en altijd blijven doorgaan, puur op karakter. Ben jij trots op Heerenveen en een Sonnema-fan? Dan wil jij zo’n coole hoodie winnen! Haal een fles Sonnema -Heerenveen editie- in huis, scan de QR-code en vul je gegevens in. Deze actie is verlopen!

Win een hoodie!

Sonnema Cola

Berenburg Cola, Beco, CoSo, Soco. Berucht en beroemd, maar nog vaker als favoriet genoemd. Door de kruidige bite is Sonnema Berenburg perfect voor in de mix met cola. Waar je ook bent. Leren hoe je hem het beste kunt maken doe je hier. Want mei Sonnema giet it altyd oan, mei of sûnder iis!

Oant gau!