11 steden campagne

Nijmegen

De Sonnema 11 Stedenfles van Nijmegen! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! ❤️💚🖤

Delen?

Nijmegen

De oudste stad van Nederland. In elke straat zie je de sporen van de tijd en elke gevel vertelt een ander verhaal. Hier vind je prachtige kerken, sfeervolle terrasjes langs de Waalkade, de beroemde Vierdaagse, die de uitdaging en saamhorigheid van duizenden wandelaars verenigt. Het is ook de stad van de Waalbrug, de Radboud Universiteit en het Radboudumc, maar ook van geschiedenis schrijvende festivals in het Goffertpark en Frank Boeijen ‘zijn’ Kronenburgerpark.

Net als de feestgangers in Nijmegen, weet Sonnema Berenburg hoe je een goed feestje bouwt. We hebben namelijk dezelfde ideeën over samenzijn en plezier maken. Nijmegen is gastvrij en als je gastvrij bent ontvang je iedereen met open armen (en een dienblad vol Sonnema). Sonnema en Nijmegen? Als twee handen op één buik.

Samen weten wij hoe we het gezellig maken en daarom hebben we Nijmegen niet overgeslagen in onze ‘Sonnema-tour’ van 11 Nederlandse steden. Nijmegen is de perfecte plek om te proeven van de Sonnema experience. En laten we die experience nou in een speciale Sonnema-Nijmegen fles hebben gebotteld. Check de store locator en haal jouw eigen fles in huis!

Check hier de store locator!

Feestje op 27 januari, ben jij er bij?

Dadelijk regelt Sonnema Berenburg een knalfeest en we gaan ervoor zorgen dat we de glazen continu ienschudde. En wel op 27 janauri bij Bascafe. Daar blijft het niet bij, want volle glazen vormen een goed begin, máár… dat is nog maar het halve werk. Ook hebben we daarom een line-up waar je U tegen zegt. Drankjes, dj’s, muziek, sfeer en last but not least: een dikke surprise-act die je van je sokken zal blazen. Allemaal killer-combo’s waardoor jij moet denken: “al mot ik kruupe, ik ben erbij!”

Maak ook kans op een rondje Sonnema in de mix! Lees meer hierover, bij de tekst hieronder.

Nijmegen Hoodie

Win een Sonnema hoodie met jouw favoriete stad Nijmegen erop! Houd je van Nijmegen én Sonnema? Dan hebben wij een unieke kans voor je. Koop een fles Sonnema-Nijmegen 11 Steden editie, scan de QR-code aan het halslabel, vul je gegevens in en wie weet win jij zo’n fat gekke hoodie en kan jij jouw stijl matchen met lokale trots!

Als je je aanmeld om een hoodie te winnen, maak je direct kans op een rondje Sonnema in de mix tijdens de It Giet Oan party!

Win een hoodie!

Sonnema Juice

Nijmeegse vibes in een glas, kan dat? ‘Flavor meets fun’ onze Sonnema Juice, een drankje dat net zo divers is als Nijmegen zelf! Kruidigheid enerzijds, zoetigheid anderzijds, deze mix van Sonnema Berenburg en Licor 43 is een en al feest en vertegenwoordigt de levendigheid van Nijmegen. De oudste stad, een oldschool Berenburg recept en samen proosten op de toekomst. Dat is toch geweldig? Hef je glas en laat de geur van vanille, de smaak van Sonnema, en een kleine sizzle op je tong van de 7UP, je meenemen naar de bruisende sfeer van de Nijmeegse straten!

Zo maak jij jouw eigen Sonnema juice.