11 steden campagne

Rotterdam

De Sonnema 11 Stedenfles van Rotterdam! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! 💚🤍💚

Delen?

Rotterdam

Rotjeknor, Roffa, 010, de Maasstad of Rotown (© Jules Deelder). Rotterdammers verzinnen overal bijnamen voor en zo ook voor hun geliefde stad.

Rotterdam heeft enorm veel te bieden. Check het spectaculaire uitzicht vanaf de Euromast of spot vanuit Hotel New York de nachtelijke skyline met al zijn kleurrijke scheepslampjes. Scoor een lekker happie in de Markthal, ga de hort op in de Witte de Withstraat, of relax aan de Maas terwijl de zon ondergaat (natuurlijk met een Sonnema mix in de hand).

Maar… niet alleen locals hebben de internationale havenstad in hun hart gesloten, Rotterdam heeft harten veroverd tot vér buiten de stadsgrenzen, zo ook: het Friese hart van Sonnema! Het is namelijk een no-nonsense stad voor de levensgenieter(t)s die met beide voeten stevig op de grond staat. Laat nou net díe nuchtere insteek voor onze Sonnemaatjes heel herkenbaar zijn.

Rotterdam heeft het. Het is dus vanzelfsprekend dat deze dynamische stad onderdeel is van de Nederlandse 11 Steden van Sonnema. De Rotterdam-editie is vanaf nu te koop. Kijk op de store locator bij welke slijtert je jouw 010-fles kunt scoren.

Deze actie liep van december 2023 tot en met februari 2024. De 11 Steden flessen zijn nog maar beperkt beschikbaar bij slijters.

Check hier de store locator!

Feestje in Roffa!

Wanneer je een scheur in je kop had van de droogte, dan hadden wij topnieuws voor je. Bij Vrienden Live vond op 10 februari een dorstig knalfeest plaats, perfect om stoom af te blazen. Een hele vette line-up met de beste DJ’s, de strakste beats en de Sonnema vloeide rijkelijk. Máár het hoogtepunt van de avond was een dikke surprise act. Een paar mensen bewaakten dit geheim, net als bij de receptuur van Sonnema Berenburg. Zagen we je in Rotterdam bij Vrienden Live? Er was ook nog een leuke winactie voor deze avond, lees meer daarover hieronder!

Rotterdam Hoodie!

“Gers truitje hè.”
-“Ja toch, niettan!”

Deze actie is verlopen. De Sonnema-Rotterdam hoodie is een musthave voor liefhebbers van zowel onze beroemde kruidige drank als van de iconische stad. Of je nu een lokale Rotterdammer bent of gewoon van de stad houdt, met deze trui maak je een statement. Bij aankoop van een fles Sonnema Berenburg Rotterdam-editie maak je kans om deze chille hoodie te winnen. Hoe? Scan de QR-code op de halshangert aan de fles en vul je gegevens in. That’s it!

Als je je aanmeldt op het formulier maak je gelijk kans op een exclusief ‘It Giet Oan’ arrangement! Als je wint mag jij op 10 februari bij Vrienden Live aanschuiven voor een viergangen diner! Ook krijg je toegang tot de party!

Win een hoodie!

Sonnema Dark ’N Stormy

At The End Of The Storm There’s a Gooohooolden Sky 🎶. Doe een Rotterdammer maar een stevige borrel na een lange zware dag! Dan komt een cocktail met pit (net als de Rotterdammers) als geroepen. Zak onderuit aan de oever van de Maas, zie de zon achter de Erasmusbrug in het water zakken, de schaduwen over het water dansen en… relax. Nip aan je Dark ‘N Stormy. De havenstad is al-tijd in beweging, maar jij nu ééééven niet.

Hoe maak je de Dark ’N Stormy? Zo!