11 steden campagne

Tilburg

De Sonnema 11 Stedenfles van Tilburg! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! 💙💛

Delen?

TILBURG

Stad van creativiteit, gastvrijheid en bruisende festivals. Van Guus Meeuwis en Willem II. Van de historische Spoorzone, de Efteling en de Tilburgse Kermis met zijn Roze Maandag. Deze levendige stad staat bekend om haar diverse culturele evenementen, de vriendelijke bevolking én… het uitbundige carnaval. Dan gaat Tilburg 5 dagen als Kruikenstad door het leven.

Net zoals de Tilburgers (tijdens carnaval de Kruikenzeikers: Google die bijnaam maar even, doen hoor), is Sonnema Berenburg doordrenkt met een gastvrije geest. Sonnema is niet zomaar een drankje; het is een ervaring, die perfect past bij de hartelijke aard van Tilburg.

Dat is de reden dat Tilburg onderdeel is van Sonnema’s 11 Steden tour. Ontdek de Sonnema 013-editie, nu verkrijgbaar bij je lokale slijter (gebruik de store locator) en ideaal voor een klein feestje. Of voor een groot festival. Of voor carnaval, maar dat duurt nog even. Wij hebben echter dé oplossing voor je, lees maar snel verder.

Check hier de store locator!

013 Party

Op 25 januari nodigen we je namelijk uit voor een niet te missen Sonnema feest bij Café de Boekanier. Wij regelen de beste DJ’s én… Een vette verrassingsact. Het enige wat jullie moeten meenemen is een goede stemming. Makkelijk toch! Wij zorgen dat er meer dan voldoende Sonnema is (better safe than sorry). Tilburgse gastvrijheid gemixt met Sonnema-receptuur: alle ingrediënten voor een geweldige avond! Maak ook kans op een rondje Sonnema in de mix! Lees meer hierover, bij de tekst hieronder.

Dus as ik oe raoje maag: Be there. En na afloop drinkeme nòg en gaawke. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan. Ennuh… zorg dat je na afloop niet hoeft te blazen!

Tilburg Hoodie

We hebben iets geweldigs voor jullie in petto. Haawt oewe jas mar aon en koop direct een fles Sonnema ‘de Tilburg-editie’. Scan de code op de halshanger aan de fles en vul je gegevens in. Zo maak je kans om de trotse eigenaar te worden van een very cozy Sonnema hoodie met ons geliefde Tilburg erop.

Maak ook kans op een rondje Sonnema in de mix tijdens de It Giet Oan party! Als je je hieronder aanmeldt, maak je meteen kans.

Win een hoodie!

Sonnema Leafde

“Tilburgers, get ready om je smaakpapillen te laten poppen met de Sonnema Leafde!” Deze cocktail is een fruitige en tegelijk zoete sensatie die net zo uniek is als de stad Tilburg. We weten dat Tilburgers van avontuur houden en de combinatie van Sonnema met vloeibare amandelen (lees: Amaretto) en frisse 7UP is een wild ritje voor je zintuigen. Maken dus die cocktail, en snel un bietje!

Of je nu met je cocktail in de hand langs de Spoorzone slentert of geniet van de relaxte sfeer in het Leijpark, de Sonnema Leafde past perfect bij de Tilburgse vibe. Het is een eerbetoon aan de stad, waar iedereen houdt van lekker eten, goede drankjes en nog beter gezelschap.

“Lieve Tilburgers, koop een blauwtje (Sonnema Tilburg Editie) en vier samen met Sonnema de Leafde. Tsjoch!”