11 steden campagne

Utrecht

De Sonnema 11 Stedenfles van Utrecht! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! 🤍❤️

 

Delen?

Utrecht

Utreg, U’trg, U-town, Uutje, me stadsie, 030 of gewoon de Domstad -verwijzend naar de iconische Domtoren. Utrecht heeft veel te bieden. Eén van de meest prestigieuze Universiteiten van ons land is er gehuisvest, net als de sfeervolle Maliebaan, de weelderige natuur van de Utrechtse Heuvelrug en natuurlijk Miffy.

“Miffy?”
-“Zegt me niks.”
“Nijntje dan?”
-“Ahhhhhhh… Ja natuurlijk!”

Dick Bruna’s Nijntje is inmiddels 68 jaar (ruimschoots oud genoeg om aan een Sonnemaatje te nippen) en heeft haar roots in de ‘Stad zonder Tanden’ (die naam kent trouwens z’n oorsprong in het feit dat Utrecht geen stadsmuren heeft).

Wat is een connectie tussen Sonnema Berenburg en Utrecht zul je je wellicht afvragen? Nou, Utrecht heeft één van de gezelligste stadskernen van Nederland. De Oudegracht met zijn cafécultuur, hier kun je héérlijk verdwalen. Hier komen mensen samen die goed gaan op gezelligheid. Voel je de link met Sonnema al? Wij wel!

Niet gek dat wij Utrecht onderdeel hebben gemaakt van onze Nederlandse 11 Steden tour. Wil jij de speciale 030-Utrecht-Sonnema-fles scoren? Kijk op de store locator en scoor hem bij je favoriete store. Maak ook kans op een rondje Sonnema in de mix! Lees meer hierover, bij de tekst hieronder.

Deze actie liep van december 2023 tot en met februari 2024. De 11 Steden flessen zijn nog maar beperkt beschikbaar bij slijters.

Check de store locator!

U’treg Partytown

We hebben hét feest van het jaar in Utreg gefixt. Het hoofdingrediënt van de avond was een toffe verrassingsact, maar daaromheen was ook alles tot in de puntjes geregeld. We hebben een strakke line-up geregeld, drankjes in overvloed verzorgd, én natuurlijk volledig in Sonnema-stijl. We hebben Histos op 10 februari omgetoverd tot dé place to party. We hebben het dak eraf geblazen!

Goed feestje dus? Dat lup wa los!

Als je je aanmeld voor een hoodie, maak je gelijk kans op een rondje Sonnema in de mix tijdens de It Giet Oan party!

Utrecht Hoodie

Deze actie is verlopen. Represent Utrecht met een unieke Sonnema-Utrecht hoodie. Ben je trots op Utrecht én fan van Sonnema? Dan wil jij zo’n hoodie winnen. Koop een fles Sonnema Utrecht editie, scan de QR-code en vul jouw gegevens in. Wie weet loop jij binnenkort langs de Oudegracht met deze hoodie te pronken?!

Win een hoodie!

Sonnema Mai Tai

Of SonneMai Tai voor het gemak ;-). Wist je dat Mai Tai, Tahitiaans voor ‘fantastisch’ of ‘onweerstaanbaar’ is? Toevallig precies dezelfde woorden die onze fans vaak koppelen aan Sonnema Berenburg 🤷‍♂️. De Sonnema Mai Tai heeft zoete, zure en bittere smaken gecombineerd en dat met een frisse finishing touch. “Alsof er een Engeltje over je tong p**st”. Juistum! Maar wat zit erin en hoe maak je hem? Dat leren we je hier.