11 steden campagne

Zwolle

De Sonnema 11 Stedenfles van Zwolle! Voeg ‘m toe aan jouw collectie! 💙🤍

Delen?

Zwolle

‘Welcome to Zwollywood! What’s your dream?’ Eigenlijk is dit een quote uit de film Pretty Woman, maar hij zou ook prima voor Zwolle kunnen opgaan: een stad met vele gezichten, vele dromen en net zoveel bijnamen. Ook wel ‘Swaolle’ genoemd, een knipoog naar de lokale uitspraak, of ‘Blauwvingerstad’ vanwege de inwoners die vroeger blauwe vingers kregen van het tellen van heel veel stuivers (heus waar), en ‘Hanzestad’ vanwege haar rijke handelsgeschiedenis.

Sfeervolle grachten, historische gebouwen zoals de Onze-Lieve-Vrouwe Basiliek en de Peperbus, en een bruisende kunst- en cultuurscene met Hedon als leidend poppodium. Een bruggetje naar Herman Brood is dan snel gemaakt, één van de bekendste Zwollenaren.

Zwolle = veelzijdig en vol traditie. Dat sluit naadloos aan op Sonnema Berenburg met 71 veelzijdige kruiden als basis en een geschiedenis die teruggaat tot 1860. Een ‘sure bet’ dus om Zwolle toe te voegen aan onze Nederlandse 11 Steden. Scoor de Sonnema Zwolle-editie bij jouw lokale slijterij (even de store locator checken van tevoren) en proost op onze gelijkenis!

Deze actie liep van december 2023 tot en met februari 2024. De 11 Steden flessen zijn nog maar beperkt beschikbaar bij slijters.

Check hier de store locator!

Feestje in Zwolle

Om onze connectie te vieren, hadden wij besloten om het dak eraf te blazen in Zwolle en wel op 19 januari bij Bloopers! Hoe deden we dit? Nou, ‘gewoon’, met de beste dj’s, nog betere beats en de allerlekkerste drankjes (lees: sowieso veel Sonnema Berenburg). In Zwolle zeiden ze: “t was bi’ j ons altied feest”, daarom topten wij de avond af met een weergaloze surprise-act! De datum stond genoteerd in je agenda, want in Friesland zegden we “it giet oan!” P.s. voor degenen die een fles hadden gekocht EN het formulier hadden ingevuld om een hoodie te winnen…. maakten ook nog eens kans op de Sonnema Bottle Service incl. frisdrank! Leuk om je avond mee te starten.

Zwollyhoodie

Deze actie is verlopen. Deze wil je hebben! Een ultrachille hoodie ontstaan uit een collab tussen Zwolle en Sonnema. Best of both worlds dus! Wil je weten hoe je hem bemachtigt? Dat gaan we je NU vertellen! Bij aankoop van een fles Sonnema Berenburg Zwolle editie, maak je kans om de Zwollyhoodie te winnen. Hoe? Scan de QR-code op de halshanger van de fles, vul je gegevens in en wie weet paradeer jij straks vol trots met deze hoodie om je schouders door de straten van Zwolle.

Win een hoodie!

Long Leeuwarder Iced Tea

De Long Island Iced Tea kennen we allemaal, een gevaarlijk lekkere cocktail met een blend van gedestilleerde dranken met daaraan toegevoegd -zoals de bedenker het zelf ooit heerlijk omschreef: “a splash of coke to make the color”. In de Long Leeuwarder Iced Tea zit geen cola, maar wel ice tea én natuurlijk Sonnema Berenburg. Een zeer veelzijdige cocktail, net als Zwolle en haar Zwollenaren. Zullen we een ofzäkkertien nemmn?

Hoe je hem maakt lees je trouwens hier!