Sonnema Herbal

ONZE NIEUWE HERBAL LIQUEUR

KRUIDIG EN EIGENZINNIG

Drink het extra koud met je vrienden!

Verkrijgbaar in
0,5 Liter
Assortiment

Na onze bekende Sonnema Berenburg en Sonnema 1860 is er nu een nieuwe variant: Sonnema Krûden likeur. Met zijn dropachtige, robuuste én kruidige smaak is dit een heel ander product dan Sonnema Berenburg. Zijn pittige bite in combinatie met de lichtzoete nasmaak maakt Sonnema Krûden likeur tot hét perfecte shotdrankje! Of… zoals ze in het buitenland zouden zeggen “Sonnema Herbal liqueur is the perfect shot!”

Drink Sonnema Krûden likeur extra koud en leg de fles gerust in de vriezer, zo geniet je optimaal van de heerlijke smaak. De Sonnema Herbal liqueur is nog niet verkrijgbaar in Nederland.

Alcohol: 35% VOL.

In de receptuur van Sonnema Krûden likeur staan 8 kruiden centraal waaronder steranijs, zoethoutwortel en kinabast.  Het drankje bevat in totaal extracten van meer dan 20 verschillende plantaardige ingrediënten!

Kruidig én eigenzinnig!

De mogelijkheden met Sonnema Krûden likeur zijn eindeloos. Ons favoriete moment is een ijskoud Sonnema Krûden shotje met vrienden.  Maar mix het ook eens met je favoriete (Cherry-) cola, ginger beer of cassis. Of doe eens eigenzinnig en geef er je eigen twist aan!

Meer uit ons assortiment

Geschenksverpakkingen

De nieuwe Sonnema geschenkverpakking!

Nederlandse 11 Steden

Heb jij alle 11 van de Nederlandse Sonnema 11 Steden al binnen?

Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg is te verkrijgen in verschillende flesformaten van 1,5L- 1,0L- 0,5L en 0,2L, daarnaast is er een Bag in Box van 3 liter verkrijgbaar.

Sonnema 1860

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur.

Premix

Het is alom bekend dat Sonnema perfect te mixen is met cola of sinas. Daarom zijn er nu ook blikjes Sonnema cola en Sonnema sinas verkrijgbaar in de supermarkt en…

In de mix

Maak jouw Sonnema nog lekkerder!

Swipe