Sonnema Herbal

ONZE NIEUWE HERBAL LIQUEUR

KRUIDIG EN EIGENZINNIG

Drink het extra koud met je vrienden!

Verkrijgbaar in
0,5 Liter
Assortiment

Na de Sonnema Berenburg en de Sonnema 1860 is er nu een nieuwe variant op de markt; de Sonnema Herbal Liqueur. Deze Sonnema is uniek omdat er een sterke, robuuste, kruidige smaak aan zit. De Herbal is anders dan de normale Sonnema Berenburg met een totaal andere smaakbeleving waardoor het de perfecte shot is! Het alcoholpercentage is 35%.

Het drankje is ideaal voor iedereen die van shotjes en van uitgaan houdt. Sonnema Herbal heeft een dropachtige smaak met een zoete nasmaak. Drink de Sonnema Herbal extra koud voor de perfecte ervaring!

De kruiden maken dit drankje zo speciaal. In deze Herbal staan acht kruiden centraal, zoals steranijs, zoethoutwortel en kinabast! Het drankje bestaat uit extracten van meer dan 20 verschillende plantaardige ingrediënten zoals zoethout, anijsster en kruidnagel. We kunnen niet alle producten in het drankje verklappen omdat het een geheim recept is, wat maar weinig mensen mogen weten. Doordat het drankje zo kruidig is, blijft het een eigenzinnig product.

De mogelijkheden met de Sonnema Herbal Liqueur zijn eindeloos. Onze favoriete moment is om te shotten met vrienden! Maar op andere manieren is deze drank ook goed te drinken. Drink het in een lekkere cocktail of geef je eigen twist eraan. Mocht je het als een shot drinken, onthoud dan dat deze het lekkerst is als de drank extra koud is! Zo creëer je het perfecte extra koude shotje. Shotjes kun je gelukkig overal wel halen, in een bar of in een club. Of haal je de fles in huis om te drinken met je vrienden?

Meer uit ons assortiment

Sonnema Herbal

De Sonnema Herbal is verkrijgbaar in 0,5L flessen.

Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg is te verkrijgen in verschillende flesformaten van 1,5L- 1,0L- 0,5L en 0,2L, daarnaast is er een Bag in Box van 3 liter verkrijgbaar.

Geschenkverpakking

De Sonnema giftpack bestaat uit 2 strakke Hobstar longdrink glazen, ideaal om jouw Sonnema Berenburg met cola in te drinken!

Premix

Het is alom bekend dat Sonnema perfect te mixen is met cola of sinas. Daarom zijn er nu ook blikjes Sonnema cola en Sonnema sinas verkrijgbaar in de supermarkt en…

Sonnema 1860

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur.

In de mix

Maak jouw Sonnema nog lekkerder!

Swipe