Berenburg mix

Berenburg is een drankje wat je heerlijk puur kan drinken. Maar ook in de mix kun je de lekkerste combinaties maken.

Bekijk onze Premix

Cocktailbrochure

Sonnema Berenburg mix met Cola

Een echte klassieker, de Berenburg cola. Bijna iedereen zal deze Berenburg mix wel kennen. Als je op een festival, verjaardag of ander feestje komt, is de kans groot dat dit mixdrankje wordt geserveerd. Door de stevige bite is Sonnema Berenburg namelijk perfect in combinatie met cola. Bestel of maak je de Sonnema Berenburg cola? Dan wil je nooit meer anders! De smaak zal je verbazen. Kan dit drankje dan nog lekkerder? Jazeker, doe er een schijfje citroen bij en je hebt de ideale mix voor een avondje met je vrienden, in de kroeg of in de club.

Sonnema Berenburg mix met Sinas

Naast de Sonnema Cola, is ook de Sonnema Sinas een bekende Berenburg mix. Een lekker drankje van Sonnema Berenburg met de frisse frisdrank Sinas. Deze mix is ideaal voor de zomer. Een heerlijke chillsessie op je loungebank of in je ligstoel doe je met een Sonnema Sinas erbij. Om de Sonnema Sinas nog lekkerder te maken, adviseren wij deze te mixen met Sinaasappel. Probeer zelf!

Premix

Heb je nou helemaal geen zin om deze mixjes zelf te maken? Ook hier hebben we een oplossing voor. Met de Sonnema premixen kan jij direct genieten! De Sonnema premix is een blikje Sonnema gemixt met cola of sinas. Zo te kopen in de winkel of te krijgen op een festival. Geen gedoe met het mixen en het bepalen van de hoeveelheid Sonnema. Nee, gewoon uit het schap pakken, afrekenen en drinken maar! Deze blikjes van 250ml zijn eigenzinnig lekker. Ideaal voor elke gelegenheid, zoals een zomerse avond of een feestje met vrienden en familie. Het alcoholpercentage van de premix is 7%. Hoe drink jij deze mix het liefst? Met sinas of met cola? In een mooi Sonnema glas of direct uit het blikje zelf. Is de premix niet bij jouw winkel te krijgen? Vraag er dan naar!

Nog meer te mixen!

Met onze premix drankjes is het heerlijk genieten. Maar wil jij nu het mixen naar een hoger level tillen? Hier hebben wij de Sonnema cocktails voor uitgevonden! De Sonnema Sangria, de Sonnema Split, de Pina Sonnema, de Sonnema Fryske Negroni en nog veel meer cocktails hebben wij voor je op een rijtje gezet. Download hier onze coacktail brochure!