Nieuws
29 november 2023

Nederlandse 11 Steden met Sonnema! 🇳🇱🔵

It Giet Oan, Nederland! 🇳🇱

Delen?

IT GIET OAN MET SONNEMA!

Sonnema gaat door, Sonnema gaat door en verlegd de (provincie)grenzen! Van de fameuze Friese
11 Stedentocht naar een landelijke variant. Sonnema Berenburg presenteert: de Nederlandse 11 Stedentocht! Vanuit het Friese Bolsward worden er eenmalig 11 unieke flessen gebotteld. Elke fles gekoppeld aan een buitengewone Nederlandse stad en aan een eigen(zinnige) en karaktervolle Sonnema-cocktail.

De Nederlandse 11 Stedentocht volgt een speciale route langs de 11 meest authentieke en fascinerendste steden van ons land. Van Groningen tot Eindhoven en van Den Haag tot Enschede: in alle windstreken pronkt onze vertrouwde Sonnema Berenburg, maar ditmaal in een zeldzaam exclusief en eigentijds design. Op elke kenmerkende blauwe fles (jawel: blauwe!) prijkt de naam van één van de 11 steden en natuurlijk de voor die stad uitverkoren cocktail. Elke fles is een ode aan de stad, met een drankje dat de waarden van de stad vertegenwoordigt en de traditionele connectie met Sonnema (waard)eert.

Vanuit het Friese hart ❤️; Heerenveen, nemen we je mee op een onvergetelijke tocht door Nederland, waarbij we even verrukkelijke als feestelijke stopovers maken in de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Nijmegen, Enschede, Zwolle en Groningen. 🇳🇱

 

Sonnema en jouw bijzondere stad: een smaakvol samenspel!

De Sonnema 11-Steden fles wordt gebotteld in zeer beperkte oplage en is bovendien alleen verkrijgbaar bij een exclusieve selectie slijterijen. Zo spreekt Sonnema nieuwe consumenten aan buiten alleen de noordelijke provincies. Voor een extra trigger maken alle liefhebbers die een fles kopen óók nog eens kans op een iconische ‘Sonnema X Stad’ hoodie!

It Giet oan party!

Wat gaat nou het állerbeste samen met een lekker drankje? Een topfeest! En exact dát, regelt Sonnema ook nog! In -elke- deelnemende stad komt namelijk een epische It Giet oan Party! 11 steden, 11 kroegen, 11 avonden en 11 cocktails! Alles in het teken van de “Elf (Nederlandse) steden” In elke horeca locatie zal Sonnema rijkelijk verkrijgbaar zijn om zo heel Nederland te veroveren.

Graag proosten we samen in jouw favoriete stad en heffen we het glas met onze Berenburg uit jouw eigen Sonnema 11 Steden fles!

Check de store locator!

Feestje!

Waar zien we jou?

Q-music Steenwijk

Dicky Woodstock

KEI-week

Stoppelhaene

Dodo Festival

Visserijdagen

Brak in het Park

Admiraliteitsdagen

Heerenveen Live

Tentfeest de Koppenjan

Oktoberfest Leeuwarden

Oktoberfest Vollenhove

Oktoberfest Almere

Oktoberfest Dronten

Oktoberfest Den Bosch

Oktoberfest Groningen

Bakfeest

Winterpark

90’s XXL

Oliebollenrace

Bevrijdingsfestival Leeuwarden

Dit jaar zal Sonnema de bevrijding mee vieren in Leeuwarden.

Bevrijdingsfestival Assen

Sonnema viert in Assen de bevrijding!

Oerrock

Jij geniet toch ook van je Sonnema op Oerrock?

Blokzijl Muziekfeest

Wings Goes Wet Nijmegen

Leeuwarden Open Air

LEIP Leeuwarden

MAAK KENNIS MET LEEUWARDEN EN JE MEDESTUDENTEN TIJDENS LEIP! 2024

Pieper festival

Sonnema op Pieperfestival in Emmeloord!

Swipe