Nieuws
19 april 2023

Poiesz 100 jaar!

Deze samenwerking is een feestje voor mensen die hun boodschappen doen bij de Poiesz en Sonnema drinken! 🧡💚❤️

Delen?

Hieperdepiep hoera!

Dé noordelijke supermarkt bestaat dit jaar 100 jaar. Dat is reden voor een feestje! Alweer honderd jaar geleden werd de allereerste Poiesz Supermarkt geopend in Sneek. Het derde filiaal werd geopend in Bolsward, waar je ook onze Sonnema Berenburg distilleerderij vindt.

Door de jaren heen is Poiesz Supermarkten flink doorgegroeid. Inmiddels staan er al 72 Poiesz Supermarkten in het noorden. Echte Sonnemaatjes weten dat zij hier al sinds jaar en dag hun Sonnema Berenburg kunnen kopen. Het jubileum van de bekende super van het noorden is reden genoeg voor een feestje, daarom hebben we iets wel heel speciaals geregeld. Speciaal voor Poiesz Supermarkten is er een limited edition Sonnema Berenburg fles gemaakt! In de kenmerkende kleuren van Poiesz Supermarkten kun je niet om deze bijzondere fles heen. In de fles vind je onze vertrouwde Sonnema Berenburg.

Koop deze speciale Sonnema Berenburg fles vanaf nu in de slijterijen van Poiesz Supermarkten. Let op, OP = OP! Bekijk de dichtstbijzijnde locatie van Poiesz Supermarkten door te klikken op deze link.