Nieuws
11 april 2024

Samenwerking Royal Beat X Sonnema

Een ultieme samenwerking!

Delen?

Een nieuwe samenwerking!

Ontstaan door een DM slide, uitgelopen tot een bijzonder smakelijke samenwerking. Royal Beat en Sonnema slaan de handen ineen!

Royal Beat is dé ultieme partyband! Geen enkel muziekgenre blijft onaangetast. Van hardstyle tot hardrock en via ABBA langs J Balvin tot Snollebollekes. Zo zorgt de muziek van deze band al voor een fantastische avond, die nog beter wordt in combinatie met Sonnema Berenburg! Het beste van dit alles is, dat deze combinatie vanaf nu heel goed mogelijk is.

Royal beat en Sonnema samen op jouw evenement

Op evenementen waar Sonnema aanwezig is, is het ook mogelijk om Royal Beat te boeken! Het beste van twee werelden gecombineerd in een groot feest! Wat is er nu leuker dan een feestje met Royal Beat en Sonnema samen? Precies… helemaal niets! Daarom zijn we bij Sonnema erg trots op deze stoere, energieke en feestelijke samenwerking, die ook voor jouw evenement te realiseren is. Binnenkort volgen er meer leuke winacties en giveaways. Bekijk in de tussentijd de recap van onze eerste show samen hieronder!

Bekijk hoe het dak eraf gaat!

Het eerste feestje zit er inmiddels op en wat was het gaaf! Gelukkig hebben we de beelden nog, die delen we graag met je. Zo kun jij ook alvast genieten van deze samenwerking! Wil jij weten waar je deze partyband kan tegenkomen? Kijk op de website! Op de site vind je namelijk een overzicht van alle optredens van deze partyband. Wil je weten op welke events je Sonnema nu al kunt vinden? Daarvoor neem je een kijkje bij onze evenementen. Ben jij helemaal warm geworden van deze beelden en wil je Sonnema en Royal Beat op jouw evenement? Stuur ons dan een mailtje op info@sonnema.nl, dan kijken we wat er mogelijk is.

 

Feestje!

Waar zien we jou?

Q-music Steenwijk

Dicky Woodstock

KEI-week

Stoppelhaene

Dodo Festival

Visserijdagen

Brak in het Park

Admiraliteitsdagen

Heerenveen Live

Tentfeest de Koppenjan

Oktoberfest Leeuwarden

Oktoberfest Vollenhove

Oktoberfest Almere

Oktoberfest Dronten

Oktoberfest Den Bosch

Oktoberfest Groningen

Bakfeest

Winterpark

90’s XXL

Oliebollenrace

Bevrijdingsfestival Leeuwarden

Dit jaar zal Sonnema de bevrijding mee vieren in Leeuwarden.

Bevrijdingsfestival Assen

Sonnema viert in Assen de bevrijding!

Oerrock

Jij geniet toch ook van je Sonnema op Oerrock?

Blokzijl Muziekfeest

Wings Goes Wet Nijmegen

Leeuwarden Open Air

LEIP Leeuwarden

MAAK KENNIS MET LEEUWARDEN EN JE MEDESTUDENTEN TIJDENS LEIP! 2024

Pieper festival

Sonnema op Pieperfestival in Emmeloord!

Swipe