Nieuws
07 april 2023

Tsjoch op de vernieuwde webshop!

Neem snel een kijkje op onze vernieuwde webshop! 👀😊

Delen?

Tsjoch!

Goed nieuws voor onze Sonnemaatjes: onze webshop is volledig vernieuwd!

Met (Friese) trots kunnen wij nu onze nije webshop met jullie delen.Onze online shop is volledig in een nieuw design gegoten, daardoor is ‘ie weer helemaal van deze tijd en past ‘ie goed bij onze website.

 

Wat is er nieuw?

Naast het nieuwe design zijn er nog een aantal dingen nieuw binnen onze webshop. Wees maar niet bang hoor, we blijven onze eigenzinnige zelf! Alleen met een flinke update 😉 Zo hebben we nu een FAQ toegevoegd.Hierin lees je onze antwoorden op veelgestelde vragen die klanten hebben. Zo heb jij nog sneller een antwoord op je vragen. Staat je vraag er niet bij? Dan kan je altijd nog een mailtje sturen naar info@sonnema.nl.

Bij een nieuwe webshop horen natuurlijk ook nieuwe items! De Tag en Performance collectie zijn de nieuwste aanvullingen op de Sonnema webshop.

Tijd om te shoppen! Neem snel een kijkje in de webshop en laat ons via de socials weten wat je ervan vindt.

 

Cadeautje!

Bij Sonnema houden we ervan om dingen te vieren, daarom pakken we nu ook uit! De eerste 35 mensen die de kortingscode WEBSITE35 gebruiken op de webshop, krijgen 35% korting! Werkt de code niet meer? Dan zijn andere Sonnemaatjes jou voor geweest.