Berenburg Bolsward

Als je denkt aan Sonnema Berenburg, dan denk je aan Bolsward. Want daar is het bedrijf gevestigd. Eén van de Friese Elfsteden, een veel betere plek had niet uitgekozen kunnen worden.

Assortiment   Over Sonnema

Hoe komt de Berenburg in Bolsward terecht?

De Dokkummer kruidenhandelaar Fedde Sonnema, voer met zijn Skûtsje naar Amsterdam. Hier ontdekte hij de kruidenmix van meneer Hendrik Beerenburg. Sonnema nam dit mee terug naar Friesland, deed wat aanpassingen in de kruiden en aan de naam en zo werd uiteindelijk Sonnema Berenburg geboren. Het bedrijf Sonnema bleef maar groeien en groeien. Waarna het fuseerde met een Beerenburg producent in Bolsward. Hier is tot de dag van vandaag nog steeds Sonnema gevestigd.

Rondleiding

Om te ontdekken hoe Sonnema wordt gemaakt, kun je altijd bij ons langskomen in Bolsward. Ga voor een unieke belevenis en kom langs voor een rondleiding. Deze tocht door het hart van ons bedrijf, duurt 1,5 uur en bestaat onder andere uit een brand movie, een kijkje op de kruidenzolder en een rondleiding in de Sonnema Bottelarij in Bolsward. Uiteraard is er ook alle ruimte om Sonnema Berenburg te proeven. Ga jij voor een mixdrankje of ga jij puur genieten?

Cocktailworkshop

Bij de Sonnema fabriek in Bolsward, kun je ook een cocktailworkshop volgen. De ideale teambuilding activiteit of het perfecte vrijgezellen uitje! Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag, waar je het nog lang met elkaar over zal hebben. Leer de lekkerste drankjes shaken of mixen, zodat jij later thuis de perfecte gastheer voor je vrienden, familie en kennissen kan zijn!

Zelf Sonnema verkopen

De producten van Sonnema zijn enorm populair. Waar je ook komt, met wie je ook praat, ze kennen het merk Sonnema. Als jij met je slijterij, horecagelegenheid of evenement ook Sonnema wil verkopen of extra ondersteuning nodig hebt, neem dan contact met ons op. Wij hebben veel mogelijkheden voor sterke promoties of activaties.

Rondleiding   Sonnema zakelijk