Beste cocktails Sonnema

Cocktails, ze zijn er in allerlei soorten, maten en smaken. Maar de beste cocktails zijn toch altijd de cocktails met een vleugje Sonnema! Wij hebben de beste cocktails voor je op een rijtje gezet. Van makkelijk te maken, tot cocktails vol uitdaging.

Download de cocktailbrochure 

Beste makkelijk te maken cocktails

We beginnen met de makkelijk te maken cocktails met Sonnema! Heb je vooral dorst en geen zin in minutenlang shaken en mixen? Dan zijn deze cocktails ideaal voor jou!

Sonnema sparkly

Dit is een cocktail waarmee je goed kunt proosten. Een van de beste cocktails, die makkelijk te maken is. De cocktail bestaat uit Sonnema en Prosecco. Een heerlijke combinatie. Ideaal voor oud en nieuw, kerst, een verjaardag of als je een nieuwe baan hebt. Alles is mogelijk! Met deze Sonnema Sparkly maak jij er altijd een feestje van!

Pina Sonnema

Een heerlijke cocktail met een zomerse smaak, die makkelijk te maken is! Dat is deze Pina Sonnema. Precies wat je nodig hebt op een zonnige dag, waar je geen zin hebt in veel inspanning, maar wel een lekker drankje. Deze mix bestaat uit Sonnema, ananassap, kokosmelk en ijsblokjes. De zomer kan maar niet vroeg genoeg beginnen toch?

Sonnema Sangria

Een lekkere frisse cocktail met Sonnema en vers fruit. Een cocktail waardoor je direct lekker in het Spaanse zonnetje waant. Schenk Sonnema, Ginger Ale en 7-up in een glas gevuld met ijs. Roer alles goed door en dan kan je genieten van een heerlijke Sonnema Sangria!

 

Beste gemiddeld niveau cocktails

We hebben nu een aantal makkelijk te maken cocktails gehad, tijd voor een stapje moeilijker! Heb je zin in een drankje en nog wel energie om een beetje de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn deze cocktails perfect voor jou!

Sonnema Cafe

Sonnema drinken in een café? Dat kan toch gewoon elke weekend? Ja klopt! Maar bij deze cocktail is de cafe gericht op koffie. Koffie is één van de meest geliefde dranken ter wereld, zeker in ons land en zeker voor Sonnema. Houd jij ook van koffie? Dan is deze Sonnema Cafe iets voor jou! Deze cocktail bestaat uit bruine basterd suiker, Amaretto, verwarmde Sonnema Berenburg, ijs, slagroom, cacaopoeder en natuurlijk verse koffie. Wanneer ga jij ‘m maken?

Sonnema Split

Iedereen heeft het als kind wel eens gehad in de zomer, een split ijsje. Nog steeds lekker. Maar wij hebben nu een cocktail vernoemd naar dit lekkere zomerse tafereel. Een combinatie van Sonnema, sinas en een vleugje vanille van de Licor 43, doet je weer terugdenken aan je jeugd. Schenk 35ml Sonnema en 10ml Licor 43 in een glas. Top af dit geheel af met Sinas en garneer het daarna nog even met een sinaasappel schijfje. Yes, drinken maar, je Sonnema Split is klaar!

Sonnema Mansion

Voor de mensen die van het zwaardere werk houden, hebben we de Sonnema Mansion in het leven geroepen. Een goede whiskey gecombineerd met Sonnema. Een lekker sterk drankje, voor de echte fijnproever. Dit drankje bevat Sonnema, Whiskey, Fresh grapefruit juice, suikerwater, ijsblokjes en als garnering een schijfje grapefruit. Deze moet je testen!

 

Beste Sonnema cocktails moeilijk niveau

Zo de makkelijke en de gemiddelde moeilijkheidsgraad hebben we gehad, op naar de beste moeilijk te maken cocktails. Een leuke uitdaging om te maken, wat het extra lekker maakt om het daarna op te drinken.

Sonnema Mai Tai

We beginnen met de Sonnema Mai Tai, wat in het Tahitiaans ‘fantastisch of ‘onweerstaanbaar betekent’. Ja, die kunnen we natuurlijk niet laten liggen. Dit moet wel één van de beste cocktails zijn! Met de Sonnema Berenburg, Dry orange, Jamaican rum, Amandelsiroop, Orgeat siroop, suikersiroop en Rum Agricole, krijg je orkaan vol smaak. Deze moet je uitproberen!

Sonnema Long Leeuwarden Iced Tea

De volgende cocktail die we gaan behandelen is een klassieker. Een variant op de Long Iced Tea, die iedereen wel kent. De Sonnema Long Leeuwarden Iced Tea is een cocktail met veel, heel veel drank. In deze cocktail zit onder andere Sonnema, Vodka, Tequila, Rum, Gin, suikerwater, citroensap, cola en ijsblokjes. Leuk om te maken en lekker om te drinken!

Sonnema So Royal

Cassis, ananas en Sonnema, het maakt een koninklijke combinatie van smaken. Zo is de Sonnema So Royal ontstaan. Een drankje, die heerlijk is om te drinken tijdens elk seizoen van het jaar. Het ontstaat onder andere uit Sonnema, ananassap, cranberry sap en ijsblokjes. Een heerlijke frisse mix, die je zeker moet uitproberen!

 

Cocktailbrochure

Enthousiast geworden en wil je direct aan de slag gaan met alle cocktails? Download dan ook onze cocktailbrochure. Hier staan heel veel andere cocktails in, die je lekker kan gaan maken. Ook kun je bij Sonnema een cocktailworkshop volgen. Onze experts leren jou op deze dag hoe je de lekkerste cocktails met Sonnema maakt!

 

Download de cocktailbrochure   Vraag een cocktailworkshop aan