Cocktail met cola

Sonnema, een heerlijke drank om niet alleen puur te drinken maar ook te mixen! De bekendste cocktail mix is misschien wel de Sonnema Berenburg Cola. Door de stevige bite is Sonnema Berenburg perfect als cocktail met cola. Hét ideale drankje dus!

Bekijk onze Premix

Cocktailbrochure

Cocktail met Cola altijd en overal te drinken

Sonnema Berenburg als cocktail met cola! Of je nou met vrienden een drankje doet, naar een festival gaat of naar een evenement in een dorp bij jou in de buurt, de kans dat er Sonnema Cola te koop is, is groot. Het drankje is enorm populair. Dit komt natuurlijk vooral door de smaak. De combinatie van Sonnema Berenburg met cola is iets unieks. Top de heerlijke mix af met een schijfje citroen en je hebt het ideale drankje te pakken.

Premix

Ready-to-serve of ready-to-drink, dat zijn de premixen van Sonnema. Dankzij deze fraaie blikjes, hoef jij niet zelf meer met een grote fles de hoeveelheid Sonnema te bepalen en glas voor glas in te schenken. Dankzij de premixen, hoef je alleen het lipje van het blikje open te klikken en kun je gaan drinken! De blikjes van 250ml zijn eigenzinnig lekker. Ideaal voor eigenlijk elke gelegenheid. Wanneer jij maar zin hebt in een Sonnema Cola, kan je een blikje opentrekken en drinken. Een zomerse avond, een feestje met vrienden of familie, op een festival, bedenk het maar! Het alcoholpercentage van de premix is 7%. Hoe drink jij je premix het liefst? Schenk je het in een glas? Of drink je het rechtstreeks uit een blikje? Probeer ‘m nu uit!

Maak jouw cocktail met Cola zelf

Naast de premix, kun je de Sonnema Cola cocktail natuurlijk ook zelf maken. Het is heel simpel. Je doet een laagje Sonnema in een glas, doet er wat cola bij en topt het af met een citroenschijfje. Nu heb je zelf het perfecte drankje gemaakt! Het voordeel hiervan is dat je zelf baas bent hoeveel Sonnema je erin doet. Op deze manier kan je zelf de smaak bepalen.

Cocktail met Cola voor elk moment

De cocktail Sonnema met Cola is voor elk moment geschikt! Wil jij het drankje zelf maken of heb je toch liever een premix? Eén ding weet je zeker: genieten ga je! Ben je nieuwsgierig hoe je Sonnema nog meer kunt mixen? Download dan onze cocktailbrochure!

Premix   Cocktailworkshop