Zomer cocktails

Wat is er nou lekkerder dan in de zomer met een heerlijke cocktail op je ligstoel liggen in het zonnetje. Nou, met een Sonnema cocktail op je ligstoel liggen in het zonnetje! Daarom hebben wij de lekkerste zomer cocktails voor je op een rijtje gezet. Lekker om te drinken en om te maken.

Download de cocktailbrochure

Pina Sonnema

We zetten de lekkerste zomer cocktails voor je op een rij. We beginnen uiteraard met eentje die bijna iedereen wel kent, de Pina Colada, maar dan in een nieuw jasje. De Pina Sonnema is een heerlijke zomer cocktail, die makkelijk te maken is. De cocktail bestaat uit Sonnema Berenburg, romige kokosmelk, ananassap, ananas en ijsblokjes. Heerlijk om te drinken met warm weer.

Sonnema Holiday

Een lekkere, zoete, zomerse cocktail! Met deze zomerse cocktail Sonnema Holiday kom je de zomer wel door en kom je alvast in de zomerse sferen. Deze cocktail bevat onder andere onze nieuwste fles Sonnema 1860. Daarnaast zit er ook Bobby’s dry gin, passievrucht siroop, orgeat siroop, rum, citroensap, aardbeien en ijsblokjes in. Een ideaal drankje om jouw vakantie onvergetelijk te maken.

Sonnema Sangria

Bij Sonnema Sangria denk je natuurlijk meteen aan zon en Spanje! Een heerlijke cocktail van Sonnema en vers fruit. Met deze cocktail waan je jezelf helemaal op een Spaans terras aan het strand van Barcelona. Schenk Sonnema, Ginger Ale, 7UP, ijsblokjes en vers fruit in een glas, roer alles goed door en je hebt een lekkere cocktail gemaakt voor jou en je vrienden!

Sonnema Split

Als kind hebben we allemaal wel eens het welbekende splitijsje uitgeprobeerd. Wij hebben hier nu een variant op bedacht! De Sonnema Split cocktail. Een van de beste zomer cocktails. Een combinatie van Sonnema, sinas en de Licor 43. Deze moet je uitproberen!

Sonnema Negroni

Negroni is normaal een echte Italiaanse cocktail. Wij hebben hier bij Sonnema een vleugje Friesland doorheen gedaan. De Sonnema Fryske Negroni is een sterke, bittere cocktail, die heerlijk is om in de zomer op te drinken. Het drankje bevat Sonnema, zoete Vermouth, Campari en ijsblokjes. Je waant je direct in Italië. Saluti!

Meer zomerse cocktails?

Heb jij nou helemaal dorst gekregen en wil je direct aan de slag met deze zomerse cocktails? Download dan nu onze cocktailbrochure! Hier staan nog veel meer recepten in. Ook kan je bij ons een cocktailworkshop volgen. Onze experts laten je hier precies zien hoe je de cocktails perfect maakt. Shaken en drinken maar!

 

Download de cocktailbrochure  Vraag een cocktailworkshop aan