Nederlandse 11 Steden

De Nederlandse 11 Steden van Sonnema zijn begonnen! Haal jij alle 11 de flessen in huis? 🇳🇱

Verkrijgbaar in
1 Liter
Assortiment

We gaan door, we gaan verder: we verleggen de (provincie)grenzen! Van de fameuze Friese
11 Stedentocht naar een landelijke variant. Sonnema Berenburg presenteert: de Nederlandse 11 Stedentocht! 🇳🇱 Vanuit onze thuishaven in het Friese Bolsward bottelen we eenmalig 11 unieke flessen. Elke fles gekoppeld aan een buitengewone Nederlandse stad en aan een eigen(zinnige) en karaktervolle Sonnema-cocktail.

De Nederlandse 11 Stedentocht volgt een speciale route langs de 11 meest authentieke en fascinerendste steden van ons land. Van Groningen tot Eindhoven en van Den Haag tot Enschede: in alle windstreken pronkt onze vertrouwde Sonnema Berenburg, maar ditmaal in een zeldzaam exclusief en eigentijds design. Op elke kenmerkende blauwe fles (jawel: blauwe! 💙) prijkt de naam van één van de 11 steden en natuurlijk de voor die stad uitverkoren cocktail. Elke fles is een ode aan de stad, met een drankje dat de waarden van de stad vertegenwoordigt en de traditionele connectie met Sonnema (waard)eert.

Lees hier meer!

In elke deelnemende stad er een epische It Giet oan Party komt?

Ingrediënten? 11 steden, 11 kroegen, 11 avonden, heel veel kruiden (oneindig veel Sonnema 😉) en ontelbaar veel Sonnematen! Uiteraard vette feestacts, meesterlijke mixdranken en creatieve cocktails, maar ook een sfeer waar je dorst van krijgt en daarom… ben jij onmisbaar!

Graag proosten we samen in jouw favo stad of heffen we het glas met onze Berenburg uit jouw eigen Sonnema 11 Steden fles! 🥂

Lees hier meer!

Meer uit ons assortiment

Geschenksverpakkingen

De nieuwe Sonnema geschenkverpakking!

Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg is te verkrijgen in verschillende flesformaten van 1,5L- 1,0L- 0,5L en 0,2L, daarnaast is er een Bag in Box van 3 liter verkrijgbaar.

Sonnema 1860

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur.

Premix

Het is alom bekend dat Sonnema perfect te mixen is met cola of sinas. Daarom zijn er nu ook blikjes Sonnema cola en Sonnema sinas verkrijgbaar in de supermarkt en…

Sonnema Herbal

De Sonnema Herbal is verkrijgbaar in 0,5L flessen.

In de mix

Maak jouw Sonnema nog lekkerder!

Swipe