Nederlandse 11 Steden

De Nederlandse 11 Steden van Sonnema! Haal jij alle 11 de flessen in huis? 🇳🇱

Verkrijgbaar in
1 Liter
Assortiment

We gingen door, we gingen verder: we verlegden de (provincie)grenzen! Van de fameuze Friese 11 Stedentocht naar een landelijke variant. Sonnema Berenburg presenteerde: de Nederlandse 11 Stedentocht! 🇳🇱 Vanuit onze thuishaven in het Friese Bolsward hebben we eenmalig 11 unieke flessen gebotteld. Elke fles was gekoppeld aan een buitengewone Nederlandse stad en aan een eigen(zinnige) en karaktervolle Sonnema-cocktail.

De Nederlandse 11 Stedentocht volgde een speciale route langs de 11 meest authentieke en fascinerende steden van ons land. Van Groningen tot Eindhoven en van Den Haag tot Enschede: in alle windstreken pronkte onze vertrouwde Sonnema Berenburg, maar ditmaal in een zeldzaam exclusief en eigentijds design. Op elke kenmerkende blauwe fles (jawel: blauwe! 💙) prijkte de naam van één van de 11 steden en natuurlijk de voor die stad uitverkoren cocktail. Elke fles was een ode aan de stad, met een drankje dat de waarden van de stad vertegenwoordigde en de traditionele connectie met Sonnema (waard)eerde.

Deze actie liep van december 2023 tot en met februari 2024. De 11 Steden flessen zijn nog maar beperkt beschikbaar bij slijters.

Lees hier meer!

In elke deelnemende stad kwam een epische It Giet oan Party! De ingrediënten waren 11 steden, 11 kroegen, 11 avonden, heel veel kruiden (oneindig veel Sonnema 😉) en ontelbaar veel Sonnematen! Uiteraard waren er vette feestacts, meesterlijke mixdranken en creatieve cocktails, maar ook een sfeer waar je dorst van kreeg en daarom… was jij onmisbaar!

Samen hebben we geproost in jouw favoriete stad of hebben we het glas geheven met onze Berenburg uit jouw eigen Sonnema 11 Steden fles! 🥂

Lees hier meer!

Meer uit ons assortiment

Geschenksverpakkingen

De nieuwe Sonnema geschenkverpakking!

Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg is te verkrijgen in verschillende flesformaten van 1,5L- 1,0L- 0,5L en 0,2L, daarnaast is er een Bag in Box van 3 liter verkrijgbaar.

Sonnema 1860

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur.

Premix

Het is alom bekend dat Sonnema perfect te mixen is met cola of sinas. Daarom zijn er nu ook blikjes Sonnema cola en Sonnema sinas verkrijgbaar in de supermarkt en…

Sonnema Herbal

De Sonnema Herbal is verkrijgbaar in 0,5L flessen.

In de mix

Maak jouw Sonnema nog lekkerder!

Swipe