Geschenksverpakkingen

De nieuwe geschenkverpakkingen van Sonnema. Het ideale cadeau om te geven. Dit cadeau is leuk om te geven, maar ook heel leuk om te krijgen! Heb je de giftpack al op je verlanglijstje gezet? Of heb je al direct iemand in je hoofd die het geweldig zou vinden om dit cadeau te krijgen?

Verkrijgbaar in
1 Liter
Assortiment

Nieuw, nieuw, nieuw!

We hebben weer een nieuwe geschenkverpakking ontworpen! Deze 2023 editie is een editie geworden in de Sonnema rode kleur. Deze geschenkverpakking bevat een 1-literfles Sonnema Berenburg, 2 elegante Hobstar-glazen om van het drankje te genieten, een handige schenker voor het perfecte inschenken en een receptenboekje vol creatieve cocktailsuggesties.

Alles voor de Sonnemaat..

Met de Sonnema Geschenkverpakking heb jij direct alles in huis voor een gezellig avondje met vrienden en familie. Of je nu een liefhebber bent van de klassieke Sonnema Berenburg-smaak of op zoek bent naar nieuwe manieren om te genieten, deze giftpack heeft alles wat je nodig hebt voor een smaakvolle ervaring.

Perfect cadeau

De Sonnema Berenburg geschenkverpakking bevat dus alles voor een gezellige avond met vrienden en familie. Ook is dit item een goed cadeautje om te geven, maar ook heel leuk om te krijgen!

De Sonnema geschenkverpakking is vanaf nu te koop bij slijters, vraag er naar bij je favoriete slijterij!

Een luxe cadeau

De geschenkverpakking van Sonnema 1860 heeft alles wat je nodig hebt om iemand te verrassen. In de giftbox zitten drie items: de Sonnema 1860 zelf, een mooi glas met een gouden randje en een goudkleurige schenker. Wij raden aan om Sonnema 1860 puur of on-the-rocks te drinken voor de volledige smaaksensatie.

Hét verschil tussen Sonnema 1860 en Sonnema Berenburg

Sonnema 1860 is namelijk niet hetzelfde als Sonnema Berenburg! Het grote verschil tussen Sonnema 1860 en de reguliere Sonnema Berenburg zit in de samenstelling van de kruiden maar ook de manier waarop de bereiding plaatsvindt. Sonnema Berenburg wordt gemaakt met een kruidenbed dat continu ververst wordt. Bij Sonnema 1860 worden de kruiden slechts eenmaal gebruikt, bij elke nieuwe productie worden er dus verse kruiden gebruikt. Weer wat geleerd!

Tsjoch!

De geschenkverpakking bevat ook een gouden schenker. Deze zet je op je Sonnema 1860 fles om zo makkelijker de Sonnema in je glas in te schenken. De schenkdop kan je op de fles laten zitten, er zit een klepje op waardoor je fles altijd dicht is.

Deze giftpack is nog maar beperkt verkrijgbaar, vraag er naar bij je favoriete slijterij.

Wat zit er in?

Een geschenkverpakking waarin Sonnema Berenburg zit, een tinnen beker en de Sonnema Conversation Starter! De Sonnema Conversation Starter zorgt voor leuke gesprekken met je vrienden of familie! Met 5 verschillende onderdelen — zoals ‘Truth of Dare’, ‘Never have I ever…’ en ‘Doldwaze dilemma’s’ — begin je gesprekken met deze Conversation Starter op een leuke manier. Wil je dit item los kopen? Dat kan in de webshop! Klik hier!

Deze giftpack is nog maar beperkt verkrijgbaar, vraag er naar bij je favoriete slijterij.

Meer uit ons assortiment

Nederlandse 11 Steden

Heb jij alle 11 van de Nederlandse Sonnema 11 Steden al binnen?

Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg is te verkrijgen in verschillende flesformaten van 1,5L- 1,0L- 0,5L en 0,2L, daarnaast is er een Bag in Box van 3 liter verkrijgbaar.

Sonnema 1860

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur.

Premix

Het is alom bekend dat Sonnema perfect te mixen is met cola of sinas. Daarom zijn er nu ook blikjes Sonnema cola en Sonnema sinas verkrijgbaar in de supermarkt en…

Sonnema Herbal

De Sonnema Herbal is verkrijgbaar in 0,5L flessen.

In de mix

Maak jouw Sonnema nog lekkerder!

Swipe