Geschenksverpakkingen

De nieuwe geschenkverpakkingen van Sonnema. Het ideale cadeau om te geven. Dit cadeau is leuk om te geven, maar ook heel leuk om te krijgen! Heb je de giftpack al op je verlanglijstje gezet? Of heb je al direct iemand in je hoofd die het geweldig zou vinden om dit cadeau te krijgen?

Verkrijgbaar in
1 Liter
Assortiment

Nieuw, nieuw, nieuw!

We hebben weer een nieuwe geschenkverpakking ontworpen! Deze editie is een chique editie geworden met rood en zwart. De giftpack bevat Sonnema Berenburg, een tinnen beker en de Sonnema Conversation Starter.

Never have I ever…

Met de Sonnema Conversation Starter leer jij je vrienden en familie op een ander niveau kennen. Op deze kaarten komen vijf verschillende onderdelen voorbij: Truth or dare, Never have I ever, Doldwaze dillema’s, Sonnema vragen en stellingen. Met deze kaarten valt er niet zomaar meer een ongemakkelijke stilte aangezien de meest hilarische stellingen voorkomen. De Conversation Starter is ook te kopen in de webshop! Ga naar de webshop

Perfect cadeau

De Sonnema Berenburg geschenkverpakking bevat dus alles voor een gezellige avond met vrienden en familie. Ook is dit item een goed cadeautje om te geven, maar ook heel leuk om te krijgen!

De Sonnema geschenkverpakking is vanaf nu te koop bij slijters, vraag er naar bij je favoriete slijterij!

Een luxe cadeau

De geschenkverpakking van Sonnema 1860 heeft alles wat je nodig hebt om iemand te verrassen. In de giftbox zitten drie items: de Sonnema 1860 zelf, een mooi glas met een gouden randje en een goudkleurige schenker. Wij raden aan om Sonnema 1860 puur of on-the-rocks te drinken voor de volledige smaaksensatie.

Hét verschil tussen Sonnema 1860 en Sonnema Berenburg

Sonnema 1860 is namelijk niet hetzelfde als Sonnema Berenburg! Het grote verschil tussen Sonnema 1860 en de reguliere Sonnema Berenburg zit in de samenstelling van de kruiden maar ook de manier waarop de bereiding plaatsvindt. Sonnema Berenburg wordt gemaakt met een kruidenbed dat continu ververst wordt. Bij Sonnema 1860 worden de kruiden slechts eenmaal gebruikt, bij elke nieuwe productie worden er dus verse kruiden gebruikt. Weer wat geleerd!

Tsjoch!

De geschenkverpakking bevat ook een gouden schenker. Deze zet je op je Sonnema 1860 fles om zo makkelijker de Sonnema in je glas in te schenken. De schenkdop kan je op de fles laten zitten, er zit een klepje op waardoor je fles altijd dicht is.

De geschenkverpakking is vanaf nu te koop bij slijters, vraag er naar bij je favoriete slijterij!

Wat zit er in?

De Sonnema giftpack met een chique high-end uitstraling, leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen! De liter fles Sonnema Berenburg wordt vergezeld door twee unieke Hobstar longdrinkglazen. Het Sonnema logo en het welbekende geslepen patroon geeft deze glazen van hoogwaardige kwaliteit een eigenzinnig karakter. Prachtig voor op tafel bij een chic diner of gewoon gezellig bij een borrel met vrienden. Hét cadeau voor een thuisdrinker met klasse.

Deze giftpack is nog maar beperkt verkrijgbaar, vraag er naar bij je favoriete slijterij.

Meer uit ons assortiment

11 Stêden Edysje

Heb jij alle 11 van de Sonnema 11 stêden edysje al binnen?

Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg is te verkrijgen in verschillende flesformaten van 1,5L- 1,0L- 0,5L en 0,2L, daarnaast is er een Bag in Box van 3 liter verkrijgbaar.

Sonnema 1860

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur.

Premix

Het is alom bekend dat Sonnema perfect te mixen is met cola of sinas. Daarom zijn er nu ook blikjes Sonnema cola en Sonnema sinas verkrijgbaar in de supermarkt en…

Sonnema Herbal

De Sonnema Herbal is verkrijgbaar in 0,5L flessen.

In de mix

Maak jouw Sonnema nog lekkerder!

Swipe