Nederlandse 11 Steden!

De Nederlandse 11 Steden van Sonnema zijn begonnen! Haal jij alle 11 de flessen in huis? 🇳🇱

Delen?

‘It giet oan’ met Sonnema!

Maak je klaar voor de Nederlandse 11-Stedentocht!

We gaan door, we gaan verder: we verleggen de (provincie)grenzen! Van de fameuze Friese
11 Stedentocht naar een landelijke variant. Sonnema Berenburg presenteert: de Nederlandse 11 Stedentocht! 🇳🇱 Vanuit onze thuishaven in het Friese Bolsward bottelen we eenmalig 11 unieke flessen. Elke fles gekoppeld aan een buitengewone Nederlandse stad en aan een eigen(zinnige) en karaktervolle Sonnema-cocktail.

De Nederlandse 11 Stedentocht volgt een speciale route langs de 11 meest authentieke en fascinerendste steden van ons land. Van Groningen tot Eindhoven en van Den Haag tot Enschede: in alle windstreken pronkt onze vertrouwde Sonnema Berenburg, maar ditmaal in een zeldzaam exclusief en eigentijds design. Op elke kenmerkende blauwe fles (jawel: blauwe! 💙) prijkt de naam van één van de 11 steden en natuurlijk de voor die stad uitverkoren cocktail. Elke fles is een ode aan de stad, met een drankje dat de waarden van de stad vertegenwoordigt en de traditionele connectie met Sonnema (waard)eert.

Vanuit het Friese hart❤️; Heerenveen, nemen we je mee op een onvergetelijke tocht door Nederland, waarbij we even verrukkelijke als feestelijke stopovers maken in de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Nijmegen, Enschede, Zwolle en Groningen.

Sonnema en jouw bijzondere stad: een smaakvol samenspel!

De Sonnema 11 Steden fles bottelen we in zeer beperkte oplage en is bovendien alleen verkrijgbaar bij een exclusieve selectie slijterijen. Scoor jij een unieke fles van jouw stad óf ga je voor de gehele collectie? #musthaves. Klik op de button hieronder om ze zien waar je een fles kan halen!

Check de storelocator!

WIN EEN HOODIE!

Wij weten het: jij hebt geen extra trigger nodig om zo’n collectors item in huis te halen, máár misschien toch goed om te weten: alle liefhebbers die een fles kopen maken óók nog eens kans op een iconische ‘Sonnema X Stad’ hoodie!

Klik hier om een hoodie te winnen!

 

It Giet oan party!

Wat gaat nou het állerbeste samen met een lekker drankje? Een topfeest! En exact dát gaan wij regelen. Sonnema kent een rijke historie en daarom zullen wij met minder dan het stempel “dit was een historisch feest!” geen genoegen nemen.

“1 Feest?”
-“Nee… 11!”

In elke deelnemende stad komt namelijk een epische It Giet oan Party! Check hieronder een overzicht waar en wanneer een feestje bij jou in de buurt plaatsvind! Zien we je daar?

Ingrediënten? 11 steden, 11 kroegen, 11 avonden en ontelbaar veel Sonnematen! Uiteraard vette feestacts, meesterlijke mixdranken en creatieve cocktails, maar ook een sfeer waar je dorst van krijgt en daarom… ben jij onmisbaar!

Graag proosten we samen in jouw favo stad of heffen we het glas met onze Berenburg uit jouw eigen Sonnema 11 Steden fles! 🥂

 

11 Steden
Swipe

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.