11 stêden edysje

De Elfsteden met Sonnema zijn nog steeds bezig, dat wil zeggen, een zintuiglijke rit langs de 11 mooiste steden van Friesland. We hebben onze vertrouwde Sonnema Berenburg in een bijzonder design gegoten: een sneeuwwitte fles met eigen plaatsnaam en natuurlijk het bijbehorende herkenningspunt van de stad.

Delen?

11 stêden edysje

De spanning is te snijden, het pistool gaat omhoog, het startschot klinkt…en we zijn los!

De Elfsteden is nog steeds bezig bij Sonnema, dat wil zeggen, een zintuiglijke rit langs de 11 mooiste steden van Friesland. We hebben onze vertrouwde Sonnema Berenburg in een bijzonder design gegoten: een sneeuwwitte fles met eigen plaatsnaam en natuurlijk het bijbehorende herkenningspunt van de stad. Doe je eigen Elfsteden en haal de gehele collectie in huis. Met deze serie van 11 unieke Sonnema flessen beleef je de Elfsteden het gehele jaar door. Elke editie is in beperkte oplage gebotteld.

Mei Sonnema giet it altyd oan, mei of sûnder iis!

Haal de 11 Stedencollectie in huis!

Een selecte groep slijterijen verkoopt de Sonnema 11 Stedencollectie, kijk bij de store locator of er in de buurt een slijterij is die mee doet aan deze actie. De Elfsteden campagne van Sonnema gaat het hele jaar door en we volgen de normale schaatsroute. We starten in een aantal slijterijen in Leeuwarden, daarna in Sneek, in IJlst, Sloten, Stavoren, enzovoorts. Natuurlijk hoef je niet per se naar IJlst voor de fles van IJlst. Die is ook verkrijgbaar in andere steden, ook buiten Friesland. Er zijn veel Elfstedentocht liefhebbers in Nederland. De 11 Steden flessen zijn nog steeds verkrijgbaar bij een slijterij bij jou in de buurt.

ACTIES

In diverse 11 Steden gaan we ook leuke acties organiseren, hou de website en de natuurlijk onze social media kanalen goed in de gaten om geen actie te missen!

Wist je dat…

voor elke stad een verschillend aantal flessen is afgevuld? Wat we kunnen verklappen is dat er voor de Leeuwarden Edysje veel flessen afgevuld zijn, maar voor de kleinere steden zijn de aantallen gebottelde flessen een stuk lager. De flessen zijn nog steeds verkrijgbaar!

Contactformulier

11 stêden
Swipe